Úvod Novinky Hry Nová hra od Gameloft v obchode Play. Vyskúšajte otvorený svet mesta New...

Nová hra od Gameloft v obchode Play. Vyskúšajte otvorený svet mesta New Orleans

4
Gangstar New Orleans

Populárne herné štúdio Gameloft vyrukovalo s novou hrou, ktorú si môžu vychutnať ako používatelia platformy Android, tak iOS. Titul Gangstar New Orleans bol pôvodne dostupný len v niektorých krajinách.

To už ale neplatí a hru si môžu stiahnuť záujemcovia z celého sveta, a teda aj od nás. Gameloft vsadil na otvorený svet, v ktorom sa budete môcť pohybovať po uliciach mesta New Orleans. Natrafíte v nich na motorkárske gangy, skorumpovaných policajtov alebo vyznávačov Voodoo.

Hra obsahuje masívnu príbehovú kampaň, ktorá vás prenesie cez francúzsku štvrť, nebezpečné slumy alebo iné, nemenej zaujímavé lokality. Zážitok z hrania umocňuje kvalitná grafika a audio sprievod.

Váš herný charakter je plne prispôsobiteľný. Využiť celú škálu nastavení a rôznych možností dá zabrať. K dispozícii budete mať viac ako stovku zbraní alebo množstvo vozidiel. A cieľ? Staňte sa najrešpektovanejším kriminálnikom v meste New Orleans.

Gameloft

Hra Gangstar New Orleans je freemium titulom, čiže si ho môžete stiahnuť bezplatne s možnosťou využitia dobrovoľných in-game nákupov.

Stiahnuť Gangstar New Orleans

Trailer