Úvod Výrobcovia Google Fotky Google dokážu stabilizovať vaše roztrasené videá. Pozrite sa na porovnanie

Fotky Google dokážu stabilizovať vaše roztrasené videá. Pozrite sa na porovnanie

0

Fotky Google v posledných dňoch získavajú novú funkciu, ktorá je nesmierne užitočná. Pokiaľ natáčate so smartfónom videá a nemáte možnosť použiť akýkoľvek spôsob stabilizácie, Fotky Google to sčasti vykompenzujú. 

High-end smartfóny disponujú optickou stabilizáciou videa a rozšírená je aj jej digitálna podoba. Môžeme spomenúť SteadyShot od Sony Mobile. Ďalšou možnosťou je použitie príslušenstva, stabilizátora, ktorý má podobu uchopiteľného gripu.

Nie vždy ale stabilizácie pracujú tak ako by sme chceli a nie všetky smartfóny ňou aj disponujú. Služba Google Fotky dokáže stabilizovať video až prekvapivo dobre. Počítať ale musíme s istým orezaním obrazu a objaviť sa môžu tiež rôzne deformácie. Funkciu nájdete priamo v aplikácii v menu pre úpravu videa.

fotky google

Funkcia je úplne nová a postupom času ju Google určite ešte viac zdokonalí. Výsledky si môžete pozrieť na videách, ktoré zachytil jeden z používateľov komunitného fóra Reddit.

Nižšie prikladáme ako ukážku krátke .gif animácie a všetky videá daného užívateľa demonštrujúce novú funkciu. Nájdete ju >v tomto odkaze<.

fotky googlefotky google