Úvod Aplikácie Facebook Messenger je nezastaviteľný. Dosiahol nový rekord

Facebook Messenger je nezastaviteľný. Dosiahol nový rekord

5

Aplikácii Facebook Messenger sa podarilo dosiahnuť v júli minulého roka významný míľnik. Jeho tvorcovia zaznamenali jednu miliardu aktívnych používateľov mesačne, čo bolo rozhodne poriadne číslo.

Facebook Messenger má napriek tomu stále veľa odporcov. Pravdou je, že mnoho z nich ho aj napriek tomu používa. FB Messenger predstavuje spôsob, ako sa jednoducho a rýchlo spojiť s priateľmi, rodinou a známymi, keďže väčšina z nich na najväčšej sociálnej sieti pôsobí.

Aplikácia nemá zrovna intuitívne používateľské prostredie a „Snapchat vykrádačka“ alá Príbehy, resp. Môj deň tiež zrovna každému nevonia. Faktom však je, že Facebook Messenger aktuálne používa na mesačnej báze cez 1,2 miliardy používateľov, čo je nový rekord aplikácie.

Predstavitelia sociálnej siete Facebook pripisujú dynamický rast okresanej verzii aplikácie Messenger Lite. Oznámenie o dosiahnutí nového rekordu prichádza len par dní pred očakávanou konferenciou F8.

Facebook Messenger

Na nej Facebook predstaví svoje plány do budúcnosti a taktiež nové funkcie a inovácie, ktoré sa budú týkať jeho plejády služieb. Facebook sa s novými číslami istotne neuspokojí a Messenger poženie ešte vyššie. Napredovanie je podmienené práve novou a použiteľnou funkcionalitou.

Dúfame len, že bude originálnejšia a praktickejšia. Ďalšie triky v Snapchat štýle by sme videli neradi.