Úvod Aplikácie Populárny Apex Launcher sa vracia na scénu. Po takmer dvoch rokoch dostane...

Populárny Apex Launcher sa vracia na scénu. Po takmer dvoch rokoch dostane novú verziu

0
apex launcher

O spúšťači Apex Launcher sme dlho nepočuli. Aj napriek tomu, že je v obchode Play označený titulom najlepších vývojárov a jeho vysoké priemerné hodnotenie 4,3 hviezdy pochádza od 237 601 užívateľov.

Faktom je, že Apex Launcher obdržal poslednú aktualizáciu v júni roku 2015. Odvtedy s ním nikto nepohol, čo je rozhodne škoda. Apex Launcher sa ale našťastie vráti späť na aplikačnú scénu, čo poteší nejedného používateľa.

Používatelia tohto spúšťača už vo väčšine presedlali na iný launcher, ktorý im vyhovoval viac, a ktorý bol hlavne aktualizovaný. Vývojári však oznámili, že nová verzia spúšťača dorazí do obchodu Play na budúci mesiac, čiže v máji.

Aplikácia prejde generálnou inováciou, ktorá bude cieliť na zariadenia s operačným systémom Android vo verzii Nougat. Úplne nový vývojársky tím finišuje s prípravou nového dizajnu, možnosťami prispôsobenia a určite aj novými funkciami. Detaily známe nie sú.

aplikácia Apex
Apex Launcher v podobe, ktorá bola dostupná ešte v roku 2013

Vývojári sľubujú, že Apex Launcher bude bohatší na funkcionalitu, ešte rýchlejší a dokonalejší. Radi sa o tom presvedčíme už na budúci mesiac. Čím viac schopnejších launcher aplikácií v obchode Play nájdeme, tým lepšie pre nás, konečných používateľov.

Pokiaľ by vás zaujímala jeho aktuálna podoba, nájdete ho v obchode Play na >tejto adrese<.