Úvod Hry Hra Angry Birds Islands mení koncept. Nebudete v nej ničiť ale budovať

Hra Angry Birds Islands mení koncept. Nebudete v nej ničiť ale budovať

0
angry birds island

Hlavne prvé hry zo série Angry Birds sa stali nesmierne populárnymi. Vo svojom smartfóne mal nainštalovanú minimálne jednu z nich snáď každý z nás. 

Angry Birds jednoducho kraľovali mobilnému hernému biznisu, no postupom času hry strácali na popularite.

V súčasnosti si na ne len málokto spomenie, no napriek tomu majú vývojári stále dosť fanúšikov na to, aby ich zabavili novou hrou.

Tou je aktuálne hra Angry Birds Islands, ktorá však prichádza s novou koncepciou. Nahnevanými vtákmi nebudete objekty likvidovať ale budovať.

Hra Angry Birds Island sa točí okolo zhromažďovania zdrojov. Železná ruda, ryby, drevo, energia… Všetkého budete potrebovať dostatok na to, aby ste vybudovali celú infraštruktúru ostrova.

angry birds islands
Angry Birds Islands

V hre nájdete aj nepriateľské zelené ošípané. V tomto prípade s nimi nebudete bojovať. Práve naopak. Budete ich musieť zachrániť a za odmenu vám pomôžu vybudovať váš ostrov.

Charakteristika hry tiež poukazuje na funkcie pre viacerých hráčov, pri ktorých by sme mali navzájom súperiť, spolupracovať alebo obchodovať.

Áno. Ani tento staviteľský žáner nie je nový a v obchode Google Play je nespočetné množstvo hier, v ktorých budujete mestá, ostrovy, staroveké impériá a podobne.

Známe postavičky nahnevaných farebných vtákov však titul predsa len odlíšia od ostatných. Rekordy v počte stiahnutí hra zrejme neprekoná, no možno sa vývojári opäť vrátia aspoň na časť herného výslnia.

Angry Birds Islands

Hra Angry Birds Islands sa už nachádza v obchode Google Play, no oficiálnou cestou si ju zatiaľ nestiahnete. Dostupná je iba v krajinách Japonsko a Taiwan.

Hra bude určite dostupná aj v globálnej rovine. Vývojári hry pomocou výrazne obmedzenej dostupnosti spravidla testujú na väčšej používateľskej vzorke.

Ak sa neobjavia komplikácie, v našich končinách hru uvidíme v blízkej budúcnosti. Počítať však musíte s týždňami.