Úvod Zariadenia Európska dostupnosť a štedrý zľavový kód. Táto akčná kamera zachytí každý letný...

Európska dostupnosť a štedrý zľavový kód. Táto akčná kamera zachytí každý letný zážitok!

2
SJCAM SJ4000

Akčné kamery už nie sú výsadou len dobrodruhov a profi športovcov. Každý počas roka zažije niečo, čo určite za širokouhlé video alebo fotografiu stojí. Akčné kamery sú obľúbeným spoločníkom pri každej letnej dovolenke.

Výhodou je, že už nestoja veľa. Samozrejme, pri výrazne nízkej cene musíme počítať s obmedzeniami. Model SJCAM SJ4000 nie je extrémne lacný, no cena je vzhľadom na výbavu priateľská. O to viac, ak si ju znížite zľavovým kódom, ktorý nám predajca zaslal.

4K zábery ako z Holywoodu s ňou nenatočíte. Pre domáce podmienky, smartfóny, tablety, sociálne siete a priateľov však budú nadštandardné. Základom je FULL HD video (30 fps) s uhlom záberu 170 stupňov.

SJCAM SJ4000

Rýchlym a dynamickým scénam viac svedčí snímkovanie 60 fps. V tomto prípade ho pokryje stále dostatočné HD 720p rozlíšenie. Snímať môžete kontinuálne, časozberom alebo časovačom v režime dvoch, troch poprípade desiatich sekúnd.

TIP: 4K kamera za 74,25 €! Použite kupón AJSJCM20!

S vodotesným púzdrom znesie kamera aj hlboký ponor. Púzdro nájdete priamo v balení, tak ako rôzne montážne prípravky na uchopenie kamery, klipy, M3 lepiace pásky a podobne. Obsah balenia je bohatý.

MicroUSB konektor pre nabíjanie nájdeme hneď vedľa microHDMI otvoru. Batéria je vymeniteľná. Rýchly pohľad na to, čo ste natočili a odfotografovali poskytne 1,5 palcový displej na zadnej strane.

TIP: Táto kamera dokáže natočiť 240 fps a stojí len 120 €! Použite kupón AJADOER4K

Akčná kamera SJCAM SJ4000 sa aktuálne nachádza v nemeckom sklade predajcu TomTop s cenou 62 eur. Pokiaľ pri objednávke zadáte do vyhradeného poľa tento text –AJSJC24– cena klesne pod 40 eur. Cena je teda skvelá aj napriek tomu, že musíme akceptovať poštovné vo výške 10,14 €. Kde presne je potrebné zadať zľavový kód prezradia snímky nižšie.

ZOBRAZIŤ kameru SJCAM SJ4000