Úvod Aplikácie Načítavanie videí na YouTube dostane vylepšenie. Takto môžu vyzerať animácie

Načítavanie videí na YouTube dostane vylepšenie. Takto môžu vyzerať animácie

2

YouTube, ako najväčšia platforma pre sledovanie videí na internete, prechádza v posledných mesiacoch mnohými vylepšeniami. Konkurencia rastie a udržať si diváka je jednoducho náročnejšie. 

Nové funkcie sa priamo zameriavajú na používateľský komfort. Google prezliekol YouTube do Material dizajnu, odstránil 30-sekundovú reklamu, ktorá sa nedala preskočiť a odporúčané videá sa vám po novom zobrazia aj v režime na celú obrazovku.

Z nedávnych noviniek ešte spomenieme pretáčanie videí v 10-sekundových intervaloch iba poklepaním po obrazovke alebo Super Chat, v ktorom si môžete zaplatiť za zviditeľnenie komentárov. Niektoré novinky nie sú dostupné plošne, teda pre užívateľov po celom svete.

Google už dávnejšie špekuloval s animáciou, ktorá sprevádza načítavanie videí. Nevýrazný šedý kruh môže čoskoro nahradiť oveľa krajšia animácia, dokonca v niekoľkých prevedeniach. Google aktuálne testuje animáciu, ktorú vidíte nižšie.

V službe YouTube by sa dali určite vylepšiť mnohé iné funkcie, ktoré by spríjemnili používanie. Dúfame, že sa Google zamiera aj na ne a nie iba na drobné vizuálne prvky.