Úvod Sony Sony Xperia XZ Premium VIDEO: Super slow-mo zábery zo Sony Xperia XZ Premium

VIDEO: Super slow-mo zábery zo Sony Xperia XZ Premium

0

LG G6 aj Huawei P10 na podujatí MWC 2017 zaujali. Najväčším prekvapením podujatia bol ale smartfón Sony Xperia XZ Premium, ktorý je maximálnym stelesnením high-end kategórie. 

Smartfón nezaujal extra tenkými rámikmi alebo odolnosťou, ktorá sa týka vody a prachu. Bezkonkurenčným ťahúňom bol 4K HDR displej, ultimátna kamera so snímkovaním 960 fps (pri HD 720p rozlíšení) alebo tiež doslova zrkadlová povrchová úprava zariadenia.

Pozornosť smerovala hlavne k spomínanému fotoaparátu. Slow-mo videá pri 960 fps momentálne nemajú v segmente smartfónov žiadneho rivala. Aktuálny štandard 240 fps zariadenie hravo prekonalo. Modul kamery pritom nevyčnieva nad telo smartfónu.

Xperia XZ

Divízia Sony Mobile sa samozrejme danou schopnosťou video záznamu rada pochválila. Čerstvé video, ktoré si výrobca pripravil a zverejnil na YouTube, ukazuje plejádu spomalených záberov zhotovených smartfónom Xperia XZ Premium.

Video si môžete pozrieť nižšie a všetky detaily o Sony Xperia XZ Premium nájdete v článku z oficiálneho predstavenia v tomto dokaze.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=z-MQ6UKVYlU