Úvod LG LG G6 VIDEO: LG G6 v prvom krátkom teste odolnosti. Obstál nad očakávania

VIDEO: LG G6 v prvom krátkom teste odolnosti. Obstál nad očakávania

1
lg g6

Napriek tomu, že bol LG G6 predstavený len nedávno a na trhu sa ešte ani zďaleka nenachádza, istému používateľovi sa ho podarilo získať a rovno otestovať jeho odolnosť.

LG G6 ale nehádzal o zem z veľkej výšky ani ho netopil v hlbokej vode. Zameral sa na problémový faktor väčšiny prémiových zariadení, ktoré sú pokryté sklom.

Ak podobný smartfón vlastníte, určite ste sa po dlhšej dobe používania nevyhli nevzhľadným škrabancom. Kľúče vo vrecku nohavíc, mince, nečistoty na stole alebo inej podložke kde zariadenie pokladáte…zdrojov škrabancov je nespočetné množstvo.

Tester sa snažil zadnú stranu smartfónu LG G6 poškriabať nožom, pričom ju vôbec nešetril. Po následnom vyleštení neboli na povrchu zariadenia badateľné žiadne škrabance. Ide však o prvý test vykonaný v amatérskych podmienkach.

K TÉMELG G6 oficiálne: 5,7″ FullVision displej a prepracovaný duálny fotoaparát

Časom sa určite objaví viac presnejších testov odolnosti, ktorými sa pravidelne zaoberajú rôzni autori. Ich prácu môžeme vidieť vo videách na YouTube a spomenieme z nich napríklad autora vystupujúceho pod účtom JerryRigEverything. Zatiaľ si musíme vystačiť s aktuálnym testom, ktorý už vidíte nižšie.

Video