Úvod Výrobcovia Vernee Vernee Apollo X je tu: Všetko čo o tomto čínskom zázraku potrebujete...

Vernee Apollo X je tu: Všetko čo o tomto čínskom zázraku potrebujete vedieť!

3

Najnovší počin výrobcu Vernee s názvom Apollo X bol predstavený len nedávno, no v súčastnosti sa už začína objavovať v e-shopoch formou predobjednávok. V e-shope Tomtop.com boli spustené 16. marca a pokračovať budú až do 19. apríla 2017. Poďme si však zosumarizovať, čím všetkým ho výrobca obdaroval.

Vernee Apollo X ponúka kvalitne spracovanú kovovú konštrukciu, vyrobenú CNC frézovaním. Do nej je osadený zobrazovací panel s uhlopriečkou 5,5 palca, Full HD rozlíšením (1920 x 1080), 2.5D zaoblením a ochranou v podobe Corning Gorilla Glass 3.

Na zadnej strane konštrukcie nájdeme snímač odtlačkov prstov, ktorý rozpozná odtlačok majiteľa smartfónu behom 0,1 sekundy. Hneď nad ním je osadená šošovka primárneho fotoaparátu (SONY IMX258), ktorá disponuje rozlíšením 13 Mpx, PDAF zaostrovaním, dvojtónovým bleskom a clonou f/2.0. Čo sa týka fotoaparátu na prednej strane, tomu sa ušlo 5 Mpx rozlíšenie.

Zariadenie poháňa procesor Helio X20 s desiatimi jadrami taktovanými nasledovne: 2 x 2,3 GHz + 4 x 1,9 GHz + 4 x 1,4 GHz. Grafickú stránku má pod palcom grafický procesor Mali-T880 a čo sa týka pamätí, tie si rozdelili 4 GB pre pamäť RAM64 GB pre užívateľskú pamäť, ktorú je však možné rozšíriť do 128 GB. Batéria dostala v tomto prípade do vienka 3500 mAh batériu, ktorá však podporuje aj technológiu rýchleho nabíjania Vcharge. Vďaka nej dosiahnete 50% kapacitu len za 30 minút nabíjania.

Súčasťou výbavy je samozrejme OS Android 6.0 Marshmallow s vlastnou nadstavbou VOS, plná podpora LTE, OTG funkcionalita, podpora Dual SIM či USB-C.

Vernee Apollo X si môžete aktuálne predobjednať na stránke predajcu TomTop.com za prívetivých 206,79 EUR, a to do 19. apríla 2017.

My však pre vás máme bonus v podobe zľavového kódu, ktorý pôvodnú cenu zníži o 18,80 EUR. Stačí do kolónky na to určenej zadať YZHAPOLLOX a zľava je vaša.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie Vernee Apollo X <<<