Úvod Zariadenia Zaujal vás Vernee Apollo X? Výrobca už spustil rezervácie, ktoré spojil so...

Zaujal vás Vernee Apollo X? Výrobca už spustil rezervácie, ktoré spojil so zľavou a súťažou

4
Vernee Apollo X

Čínsky výrobca Vernee aktuálne spustil systém rezervácií pre ich vylepšený popredný model Apollo X. Výrobca ho mal pripraviť tak, aby uspokojil potreby väčšiny bežných používateľov. 

Vernee Apollo X získal v testovaní AnTuTu viac ako 100 000 bodov, čo je rozhodne skvelé. Vysokému skóre sa ale môže poďakovať desaťjadrovému čipsetu Helio X20 s grafikou Mali T880 a 4 GB kapacitou operačnej pamäte RAM. Tú ďalej dopĺňa 64 GB úložisko.

Hlad po priestore pomôže ukojiť aj slot pre maximálne 128 GB pamäťovú kartu. Novinkou je VOS. Vlastný operačný systém, alebo skôr nadstavba toho pôvodného s označením Android 6.0 Marshmallow. Aktualizácia na verziu Nougat by mala prísť ešte v tomto polroku.

Používateľské prostredia čínskych výrobcov sú medzi používateľmi dosť obľúbené. Kraľuje MIUI od Xiaomi, používateľsky dobre hodnotené je aj Flyme OS od Meizu, či EMUI od Huawei. Vernee sa chce medzi nich systémom VOS určite zaradiť a sľubuje pritom hladký, energeticky nenáročný a hlavne intuitívny používateľský zážitok. VOS sa pritom nemá príliš líšiť od čistej formy OS Android.

Vernee Apollo X

Keď už sme pri energii, pre užívateľov je veľmi dôležitá výdrž na jedno nabitie. Vernee Apollo X na tieto potreby reaguje 3500 mAh akumulátorom, ktorý dostal Vcharge rýchle nabíjanie cez USB typ C (9V2A, 18W).

Prehliadnuť nemôžeme fotoaparát, ktorý disponuje senzorom Sony IMX258 s rozlíšením 13 Mpx, clonou f/2.0, či rýchlym PDAF zaostrovaním. Snímky z fotoaparátu zobrazíte na 5,5″ displeji s FHD 1080p rozlíšením (IGZO technológia, jas 450 nitov, kontrastný pomer 1000:1).

Vernee Apollo X

Cena

Riaditeľ spoločnosti Vernee pred pár týždňami uviedol, že model Apollo X nebude stáť viac ako 230 dolárov, čiže cca 212 eur. Žiaľ, oficiálnu cenu zariadenia stále nepoznáme. Výrobca ale na svojich oficiálnych stránkach spustil rezervácie pre Vernee Apollo X, ktoré spojil s neprehliadnuteľnou zľavou.

zlava

Do okna formulára stačí zadať len váš e-mail, kde následne obdržíte zľavový kupón v hodnote 40-tich dolárov. Následne budete formou e-mailu informovaní hneď, ako Vernee Apollo vstúpi do predaja. Dobrou správou je, že sú rezervácie nezáväzné.

Súťaž

Ak na oficiálnej stránke zrolujeme nižšie, zistíme, že výrobca pridal aj obvyklú uvádzaciu súťaž. Jeden kus smartfónu Vernee Apollo X výrobca daruje tomu, kto lajkne ich oficiálnu Facebook stránku a pridá komentár s funkciou, ktorá sa mu na danom smartfóne páči najviac.

Na svojej Facebook stránke zároveň vyhlási spomínaného šťastlivca, ktorý smartfón následne obdrží. Udeje sa tak po ukončení, resp. vyčerpaní systému rezervácií (do 5. apríla 2017). Ich počet je obmedzený na 2999 kusov. Facebook stránku Vernee nájdete na tejto adrese a oficiálny web s možnosťou rezervácie a uvádzanou zľavou v odkaze nižšie.

Zobraziť rezerváciu pre Vernee Apollo X