Úvod Vernee Vernee Apollo Lite Smartfón Vernee Apollo Lite v doteraz najvyššej zľave! Počet kusov je však...

Smartfón Vernee Apollo Lite v doteraz najvyššej zľave! Počet kusov je však obmedzený

0
smartfón
Slastné zliepanie fólie

Čínsky výrobca Vernee má v talóne niekoľko nových modelov smartfónov, ktoré začne postupne predávať v priebehu najbližších dvoch mesiacov. Staré modely môžu byť tým pádom pre niekoho menej zaujímavé, no budú lacnejšie.

Čerstvým príkladom je Vernee Apollo Lite, ktorý sa v medzinárodnom internetovom obchode GearBest objavil so zatiaľ najnižšou cenou. Smartfón poháňa desaťjadrový čipset Helio X20, ktorý výrobca spojil s grafikou Mali-T880.

Jeho displej vyrobil Sharp a označuje ho skratkou IGZO. Odkazuje ňou na polovodičové materiály, pomocou ktorých je displej vyrobený (indium, gálium, zinok a kyslík). Displej má jas 450 nitovkontrastný pomer 1000:1 a disponuje FHD 1080p rozlíšením pri uhlopriečke 5,5 palca. Poteší BluLight Defender, ako ochrana pred vyžarovaným modrým svetlom.

Vernee Apollo Lite

Priamou konkurenciou pre Vernee Apollo je Xiaomi Redmi Note 4. Ponúka podobne kvalitné jednoliate kovové telo, aj obdobné parametre. Vernee Apollo má o 1 GB operačnej pamäte viac (4 GB), 32 GB úložisko je totožné a menší rozdiel je aj vo fotoaparátoch. Oba modely majú snímač odtlačkov prstov na rovnakom mieste – na zadnej strane konštrukcie.

Vernee Apollo Lite

Kombu 13 Mpx / 5 Mpx pri Xiaomi kontruje 16 Mpx snímač (f/2.0, 4K video) Samsung a 8 Mpx predná kamera. Xiaomi má však o niečo väčšiu batériu (4100 mAh). Akumulátor vo Vernee Apollo Lite (3180 mAh) nabijete na 50 percent kapacity za približne 30 minút. Pomôže USB typ C a nabíjanie Pump Express.

Vernee Apollo Lite

Ako sme spomínali v úvode, Vernee Apollo Lite je aktuálne poriadne lacný. Len 100 kusov je k dispozícii s cenou po prepočte 146,50 €. K dispozícii je stále ešte viac ako 80 dostupných kusov. Pri zvolení európskeho skladového miesta cena narastie. Takmer 184 € je rozhodne viac, no odbremení vás od byrokracie s colnou poštou a pridruženými poplatkami. EU sklad aktuálne hlási 75 dostupných kusov (v čase písania tohto článku).

Aktuálnu akciu nájdete na oficiálnej stránke predajcu na gearbest.com alebo v odkaze nižšie.

Zobraziť Vernee Apollo Lite