Úvod Hry Hráči, pozor! Twitch spúšťa stream v 1080p rozlíšení pri snímkovaní 60 fps

Hráči, pozor! Twitch spúšťa stream v 1080p rozlíšení pri snímkovaní 60 fps

1
Twitch

Twitch je obľúbenou platformou každého skalného hráča (nielen) počítačových a konzolových hier. Hráči môžu sledovať alebo naopak vysielať živý stream z hrania obľúbených hier.  

Hlave hry spadajúce do kategórie elektronických športov sú nesmierne sledované. Už v októbri roku 2013 zaznamenal Twitch 45 miliónov unikátnych návštevníkov. Od roku 2015 je na tejto platforme aktívnych každý deň viac ako 8,5 milióna používateľovTwitch v priebehu najbližších týždňov zavedie novinku, ktorá poteší všetkých používateľov platformy. Teda pokiaľ majú dostatočne rýchly internet.

Herné videá si budú môcť vychutnať v FHD 1080p kvalite pri snímkovaní 60 fps. Súčasné hry sú veľmi dynamické a rýchle, čiže sa k nim dané snímkovanie a kvalita dokonale hodia. Twitch pre plnohodnotný zážitok zo sledovania odporúča rýchlosť pripojenia medzi 3 – 6 Mb/s. Možnosti zobrazenia kvality budú no novom konečne číselne označené.

twitch

Twitch zároveň upozorňuje, že nemusíte automaticky používať najvyššiu kvalitu pri sledovaní video obsahu. Je lepšie sledovať stabilný stream pri nižšej kvalite, ako sa potýkať s výpadkami obrazu pri maximálnej dostupnej kvalite. Ak si nie ste istí, či vaše pripojenie danú kvalitu zvládne, navštívte >tento odkaz<, ktorý vás presmeruje na Twitch Inspector.

Pomôže vám zanalyzovať vaše dátové kapacity a poprípade pomôže aj s vyriešením niektorých problémov. V odkaze nižšie nájdete oficiálnu aplikáciu pre Android.

Aplikácia Twitch