Úvod Novinky Hry Shadowgun Legends sa blíži. Pozrite si trailer nabitý akciou a poriadnou grafikou

Shadowgun Legends sa blíži. Pozrite si trailer nabitý akciou a poriadnou grafikou

4
Shadowgun
Hry zo série Shadowgun majú niekoľko spoločných menovateľov. Tvorcom sa podarilo vytvoriť čistokrvné akčné hry, ktorým nechýba zaujímavý príbeh a oku lahodiaca grafika. To bude platiť aj o novinke Shadowgun Legends.

Shadowgun Legends je zatiaľ najväčším projektom tvorcov z herného vývojárskeho štúdia Madfinger Games. Tvorcovia na hru nelákajú nekonkrétnymi indíciami, ale rovno game-play trailerom.

Video má takmer osem minút a môžeme v ňom vidieť mnoho akčných scén, herné prvky či znamenité grafické spracovanie. Video pochádza z ranej fázy vývoja hry, čiže je titul ešte stále v procese tvorby. Napriek tomu neočakávame, že by sa jej vzhľad alebo možnosti výraznejšie zmenili.

Oficiálnemu vydaniu konečnej podoby hry musí predchádzať náležité testovanie, optimalizácia a samozrejme odstránenie prípadných chýb, ktoré testovanie odhalí. Tvorcom by to nemalo trvať dlho, o čom svedčí avizované obdobie oficiálneho uvoľnenia. Hru si zahráme už čoskoro, kedže je jej premiéra naplánovaná na prvý štvrťrok 2017.

Mimochodom, k vývojárskej spoločnosti Madfinger Games máme bližšie, ako by sa mohlo zdať. Sídli v Českej republike a v jej vývojárskom tíme nájdeme ľudí, ktorí pracovali na hrách Mafia: The City of Lost Heaven, Vietcong alebo Hidden and Dangerous 2.

Trailer