Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 Tak predsa. Samsung bude predávať opravené Galaxy Note 7

Tak predsa. Samsung bude predávať opravené Galaxy Note 7

13
Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 je jedno veľmi zaujímavé zariadenie. Nielen preto, že je stále jedno z najlepšie vybavených, ale aj preto, že aj napriek problémom, ktorými si prešlo je stále žiadané mnohými ľuďmi.

Koncom februára sa začalo špekulovať o tom, že Samsung tejto pozície využije veľmi efektívne. Výrobca ho totiž opäť plánuje predávať, a to už v júni. Prvotné informácie naznačovali, že tak má spraviť hlavne v Ázii, napríklad vo Vietname či Indii.

Server Reuters od Samsungu získal vyjadrenie, ktoré je tajomnejšie, než by sa mohlo zdať.

Čo sa predaja alebo zapožičania Galaxy Note 7 ako náhradných zariadení týka, všetko záleží na konzultácii s jednotlivými úradmi a operátormi, ako aj na samotnom záujme o toto zariadenie.

V podstate to teda znamená, že Samsung najprv zistí či v niektorej z krajín vôbec môže legálne Note 7 opäť zaradiť do ponuky a či by oň vôbec ľudia mali záujem. Je teda možné, že by sa mohlo dostať na iné, než len ázijské trhy.

Upravená verzia Galaxy Note 7 má pritom ponúknuť menšiu batériu, len 3 000 až 3 200 mAh kúsok (pôvodný Note 7 ponúkal až 3 500 mAh akumulátor). Kusy, ktoré Samsung nebude môcť predať rozoberie na jednotlivé súčiastky, ktoré buď predá alebo opäť využije.