Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Na Galaxy S8 nebude čakať nikto. Samsung pripravil masívne skladové zásoby

Na Galaxy S8 nebude čakať nikto. Samsung pripravil masívne skladové zásoby

10

Pomerne často sa stáva, že veľmi žiadaný produkt sa aj veľmi rýchlo vypredá. Ďalší záujemcovia musia následne čakať na nové skladové zásoby alebo sa jednoducho poobzerajú po konkurencii.

Trpezlivosť má svoje medze, no v prípade Samsungu Galaxy S8 by nemali existovať. Riaditeľ Samsung Mobile prisľúbil, že s distribúciou zariadení nebude žiadny problém a dokonca sa nemusíme báť ani oneskorenia.

Každé predajné miesto by malo mať dostatočnú zásobu dostupných kusov. Ak si budete chcieť kúpiť Galaxy S8, tak ho aj okamžite dostanete do ruky. To sa samozrejme týka oboch modelov, aj väčšieho Galaxy S8+. V číslach, Samsung pripravil počiatočnú zásobu zariadení v počte 20-tich miliónov kusov, čo je dvojnásobok oproti minulému roku.

Samsung logicky tiež očakáva, že jeho top modely pôjdu na dračku. Analytici sú skeptickejší. Samsung Galaxy S8 aj Galaxy S8+ sa budú ale určite nesmierne dobre predávať.

Galaxy S8
Zdroj: CNET

Nezabúdať nemôžeme ani na konkurenciu. LG G6 ponúka podobne riešený displej, Sony láka na ultimátny fotoaparát a QHD displej pri zariadení Xperia XZ Premium a koncom apríla má s vlajkovou loďou vyrukovať aj HTC.

Okrem toho Samsung plánuje uviesť späť do predaja phablet Galaxy Note 7. Pokiaľ by znížil jeho pôvodnú cenu, čo by sa vzhľadom na známe problémy a menšiu novú batériu patrilo, Samsung sám vytvorí novým modelom konkurenciu.