Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 bude predstavený už dnes. Sledujte s nami podujatie naživo!

Samsung Galaxy S8 bude predstavený už dnes. Sledujte s nami podujatie naživo!

0
Samsung Galaxy S8

Nekorunovaný kráľ smartfónov, respektíve súrodenecké duo Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+, bude predstavené už dnes o 17:00 hod. nášho času. Predstavenie bude prebiehať na dvoch miestach súčasne. 

Opona sa otvorí ako na udalosti v americkom meste New York, tak v európskom Londýne. Samsung chce, aby ste boli pri tom, nech ste kdekoľvek. Pripravil si preto rovno dve možnosti, ako podujatie sledovať.

Prvou, klasickou, je oficiálny web spoločnosti Samsung. Kórejský gigant pre sprostredkovanie živého predstavenia využije platformu YouTube, čiže bude možné udalosť sledovať aj priamo tam. Druhou, mobilnejšou možnosťou je oficiálna aplikácia Samsung Unpacked 2017. Potrebné odkazy už vidíte nižšie.

Predstavenie Galaxy S8 – WEB

Predstavenie Galaxy S8 – APLIKÁCIA

Predstavenie Galaxy S8 – YOUTUBE

Samsung Galaxy S8

Očakáva sa, že predstavenie bude hojne sledované. Už sme v minulosti videli technické problémy veľkých hráčov so zdieľaním živého video prenosu na podujatiach CES alebo IFA. Samsung snáď všetky kapacity prispôsobil dôkladne.

Podujatie budeme sledovať aj my. Počas neho pripravíme všetky podstatné informácie o oboch modeloch, ako aj prípadné porovnania s konkurenciou, údaje o dostupnosti, predobjednávkach a v neposlednom rade o cenách.

Samsung Galaxy S8

Aké oba smartfóny budú už nebudeme pripomínať. Väčšina informácií je známych, no to neznamená, že všetky. Samsung si určite pripravil niečo, čo ešte v online svete neodznelo.

Ak by ste si predsa len chceli pripomenúť niektoré vlastnosti očakávaných smartfónov Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+, informačný hlad ukoja výstupy z posledných dní, ktoré nájdete v nasledujúcich odkazoch.