Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Prekvapenie. Smartfón Samsung Galaxy S8 príde aj v Microsoft edícii

Prekvapenie. Smartfón Samsung Galaxy S8 príde aj v Microsoft edícii

3
Galaxy S8

Žiadnu paniku. Windows 10 a ani iné okná sa nekonajú. Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition nebude našťastie takmer vôbec odlišný od štandardných verzií.

Pokiaľ by sme sa pozreli na zoznam operátorov a predajcov, ktorí budú nové vlajkové lode ponúkať, nájdeme medzi nimi jedno prekvapenie. Po samotnom Samsungu, predajcovi Best Buy či mnohých operátoroch, bude Galaxy S8 ponúkať aj Microsoft.

Pôjde o jeho maloobchodnú predajnú sieť, ktorá je rozšírená na území USA. Galaxy S8 v Microsoft edícii bude obohatený o aplikácie známeho softvérového giganta. Microsoft appky nájdeme aj v štandardných verziách Galaxy S8.

Microsoft edícia ich však bude mať ešte viac. Hneď, ako tento smartfón rozbalíte a pripojíte sa na WiFi, začne prebiehať sťahovanie Microsoft obsahu. Outlook, Cortana, Skype, balíček Office, OneDrive a niekoľko ďalších nástrojov si okamžite ukradne časť internej pamäte.

 Galaxy S8
Aplikácie Microsoft

Samsung a Microsoft uzavreli dohodu o spolupráci ešte pred niekoľkými rokmi, ktorej predmetom boli práve aplikácie predinštalované na Samsung zariadeniach. Existencia takejto verzie smartfónu ale nie je na škodu. Kto inklinuje k Microsoft službám, resp. ich musí používať napríklad kvôli práci a chce Galaxy S8, má na výber.

…alebo si kúpi normálny Galaxy S8 a všetko potrebné si sám nainštaluje. Či existencia danej verzie padne na úrodnú pôdu, ukážu až čísla predaja. Niečo nám ale napovedá, že Galaxy S8 Microsoft Edition rekordy predaja zrovna trhať nebude. Našťastie má stáť rovnako ako bežné verzie.