Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 sa objavil v predpredaji britského obchodu. Potvrdzuje cenu

Samsung Galaxy S8 sa objavil v predpredaji britského obchodu. Potvrdzuje cenu

8
Samsung galaxy S8

Včera sme sa oboznámili s cenami, ktoré majú prislúchať novým vlajkovým lodiam kórejského giganta Samsung. Model Galaxy S8 a Galaxy S8+ dostane vyššiu cenu, o ktorej informoval Roland Quandt.

Napriek tomu, že ide o spoľahlivý zdroj informácií, bol v podstate jediný, ktorý konkrétnejšie ceny priniesol. Dnes jeho informácie potvrdzuje britský predajca mobilefun.co.uk, na ktorého stránkach sa objavil predpredaj pre Samsung Galaxy S8 a dokonca aj pre jeho väčšieho súrodenca.

Ak navštívime stránky predajcu, uvidíme cenu 922,99 eur. Ide však o prepočet z britskej meny. Samsung Galaxy S8 má vo Veľkej Británii stáť 799 libier a ide o ekvivalentnú cenovku voči tej európskej, ktorá bude 799 eur. Zároveň sa tým potvrdzuje fakt, že Galaxy S8 bude citeľnejšie drahší, ako predošlá generácia.

Galaxy S8

Galaxy S8

Pre porovnanie, Galaxy S7 štartoval na britskom trhu s cenou 549 libier. Zakrivený model Galaxy S7 edge sa predával s počiatočnou cenou 639 libier. Na vysokej cene samozrejme nemusí byť nič zlé, pokiaľ bude dané zariadenie za tie peniaze naozaj stáť.

Pripomíname, že táto dvojica high-end smartfónov bude predstavená už 29. marca 2017 a podrobnosti o predstavení nájdete na oficiálnej stránke Samsung na samsung.com/sk/unpacked.

K TÉME: Samsung Galaxy S7 vo svete lacnie. Ako je na tom u nás, oplatí sa vôbec kúpa vlaňajších TOP modelov?