Úvod Výrobcovia Samsung Objavila sa cena pre Samsung Galaxy S8, ako aj jeho farebné prevedenia

Objavila sa cena pre Samsung Galaxy S8, ako aj jeho farebné prevedenia

6
Galaxy S8 cena
Ilustračné foto

Pri veľmi očakávaných vlajkových lodiach kórejského giganta Samsung, modeloch Galaxy S8 a Galaxy S8+ si môžeme byť istí dvoma vecami. Nebudú lacné a po technickej stránke budú vybavené tým najlepším, čo Samsung a jeho partneri dokážu vyprodukovať.

Pod cenu sa podpíše dizajn, takmer bezrámikové konštrukčné prevedenie, vrcholové komponenty a samozrejme aj renomovaná značka. Po mnohých uniknutých informáciach o vlastnostiach, ktoré dopĺňali čoraz presnejšie fotografie, tu máme konečne pohľad na konkrétnejšie ceny.

Tie na sociálnej sieti Twitter zverejnil Roland Quandt, populárny technologický blogger. Roland zvykol už v minulosti informovať o ešte nepredstavených mobilných zariadeniach. Naposledy nám napríklad ponúkol pohľad na špecifikácie smartfónov Moto G4 a Moto G4 Plus, ktoré boli v tej dobe ešte oficiálne neznáme.

Galaxy S8 cena

Roland tvrdí, že Samsung Galaxy S8 bude k dispozícii v čiernom, striebornom a fialovom farebnom prevedení a jeho cena bude začínať na 799-tich eurách. Model Samsung Galaxy S8+ bude logicky drahší. Pripraviť si budeme musieť až 899 eur. Čísla korešpondujú už so skôr zverejnenou informáciou, že tohtoročné vlajkové lode budú drahšie, než tie minuloročné (Galaxy S7 a Galaxy S7 edge).

Galaxy S8 cena

Smerodajné bude až cenové stanovisko kórejského Samsungu, ktoré sa dozvieme krátko po oficiálnom konco-marcovom predstavení. Od oficiálnej sumy však zrejme nebudú mať ďaleko, respektíve budú oficiálne ceny rovnaké. Pre porovnanie, nedávno predstavená vlajková loď kórejského LG, model LG G6, by mala štartovať na sume 699 eur.

K TÉME