Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 K smartfónu Samsung Galaxy S8 by sme mali dostať aj slúchadlá AKG

K smartfónu Samsung Galaxy S8 by sme mali dostať aj slúchadlá AKG

0
AKG

Už vieme, že Samsung Galaxy S8 bude drahý. Za vyššiu sumu však nedostaneme len vrcholové parametre a futuristický dizajn, ale pravdepodobne aj kvalitné slúchadlá značky AKG.

Samsung o tomto bonuse hovoril už na podujatí MWC 2017 a teraz sa objavili prvé snímky spomínaných in-ear slúchadiel AKG. Samozrejme, či budú slúchadlá naozaj kvalitné preveria až prvé testy. Logo známej značky však ku kvalite smeruje.

Krok to nie je veľmi prekvapivý. Samsung len nedávno prevzal známu spoločnosť Harman International Industries, pod ktorú značka AKG patrí. Samsung mal za spoločnosť zaplatiť až 8 miliárd dolárov, resp. 112 dolárov za každú jednu obchodovateľnú akciu spoločnosti.

Čo sa týka samotných slúchadiel, po dizajnovej stránke vyzerajú určite lepšie ako pôvodné slúchadlá, s ktorými sme sa pri vlajkových lodiach Samsungu doteraz stretávali. Elegantný a ergonomický dizajn s jasne vyobrazeným emblémom značky dopĺňa vodič, ktorý chráni textília a nie klasická guma, ako sme zvyknutí. Teda aspoň nie pri free slúchadlách, ktoré dostávame k smartfónom.

AKG AKG

Samsung Galaxy S8 nebude so značkou AKG spojený len slúchadlami, ale zrejme aj prispôsobeným integrovaným audio softvérom. Možno sa dočkáme AKG aplikácie alebo špeciálnych nastavení integrovaných priamo do systému. Samsung Galaxy S8 by tak nemal zaostávať ani po zvukovej stránke.