Úvod Novinky Hry TOP 3 platené hry, ktoré sú momentálne k dispozícii na stiahnutie zadarmo!

TOP 3 platené hry, ktoré sú momentálne k dispozícii na stiahnutie zadarmo!

0
hry

Vývojári, ktorých aplikácie a hry môžeme nájsť v obchode Play, nám opäť spríjemnili štart do nového pracovného týždňa. Pár z nich sprístupnilo svoje platené hry na stihnutie úplne zadarmo. 

Nájdeme v nich aj in-app nákupy (konkrétne v jednej), no stiahnutiu a vyskúšaniu hry nebráni žiadna cenovka. V prvom rade by sme dali do pozornosti nesmierne zábavný a obľúbený titul True Skate.

Skateboarding, v ktorom nohy nahradia vaše prsty, je za normálnych okolností na predaj za 2,09 €. Hra pekne pracuje so simuláciou fyziky, nechýbajú spomalené zábery či autentické opotrebenie skateboardu.

Hry

Druhou na rane je hra Shadow Blade s pôvodnou cenou 1,09 €. Ide o klasickú ninja plošinovku, ktorá dostala v poslednej aktualizácii aj podporu pre tablety. Zabávať sa tak môžete aj na veľkej obrazovke.

Top trojku uzatvára Crescent Moons, ďalšia plošinovka, ktorá je poňatá v retro grafike z éry konzoly Gameboy. V hre vystupujete ako šerif, ktorý musí riešiť problémy so zákonom, zbierať odmeny a prenasledovať zločincov.

Bonus

K trom vyššie uvedeným hrám pridáme ešte štvrtú, ktorá je pôvodne najdrahšia. Futuristické sci-fi RPG zo vzdialeného vesmíru sa volá EXILES a jeho bežná cena je 7,99 €. Tvorcovia tejto zábavky majú na svedomí napríklad aj ocenenú hru Ravensword: Shadowlands.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trueaxis.trueskate“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deadmage.shadowblade.paid“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crescentmoongames.twobitcowboy“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crescentmoongames.exiles“]