Úvod Aplikácie TOP 3 platené balíčky ikon, ktoré si teraz môžete stiahnuť zadarmo!

TOP 3 platené balíčky ikon, ktoré si teraz môžete stiahnuť zadarmo!

1

Po včerajšej top trojke platených hier, ktoré ich autori sprístupnili na stiahnutie zadarmo, tu máme ďalší bezplatný obsah. Tentokrát si môžete vylepšiť používateľské prostredie vkusnými ikonami.

Pre ich použitie budete potrebovať kompatibilný launcher, resp. spúšťač používateľského prostredia. Medzi používateľmi sú rôzne alternatívne spúšťače veľmi obľúbené, čiže si balíčky ikon určite nájdu svojich zástancov.

Balíček Spheroid Icon stojí v bežnom režime 1,19 € a ponúka viac ako 5000 ikoniek pre rôzne aplikácie. Ich okrúhle prevedenie s originálnou grafikou je určite minimálne zaujímavé. Balíček Tabloid Icon bežne stojí 1,06 €, pričom pochádza od rovnakých autorov ako predošlý balíček s ikonami. V tomto prípade však majú ikonky štvorcové prevedenie.

ikon

Obsah Matericons Icon Pack vyzerá po grafickej stránke asi najlepšie z aktuálnej trojice. Ikony sú poňaté v plochom štýle, sú bez pozadia a zvýraznené sýtymi farbami. Pôvodná cena – 1,13 €.

Všetky vyššie spomenuté balíčky ikon nájdete klasicky v obchode Google Play, kde vás priamo presmerujú odkazy nižšie. Pripomíname, že bezplatná dostupnosť je časovo obmedzená.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.indigomadina.spheroid“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.indigomadina.tabloid“]

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.minimalart.matericons“]