Úvod Výrobcovia OnePlus OnePlus 3T v limitovanej edícii si budeme môcť kúpiť aj v Európe

OnePlus 3T v limitovanej edícii si budeme môcť kúpiť aj v Európe

1
OnePlus 3T
Spoločnosť OnePlus pomaly ale isto smeruje medzi renomovaných výrobcov smartfónov. Ich posledný model smartfónu s označením OnePlus 3T sa teší nesmierne dobrým hodnoteniam a ešte lepšiemu dopytu. 

Ten spoločnosť podnietila limitovanou edíciou zariadenia OnePlus 3T, ktorá sa dočkala rozšírenia. Výrobca totižto vyprodukoval len 250 kusov smartfónu, ktorý dostal novú čiernu povrchovú úpravu a logo francúzskeho módneho domu Colette. Okrem toho tento model disponuje 128 GB kapacitou úložného priestoru.

Smartfón sa predával len vo Francúzsku a len v butiku značky Colette. Je teda jasné, že sa k nemu dostal iba mizivý počet záujemcov. Výrobca OnePlus sa však rozhodol posunúť limitovanú edíciu zariadenia aj širšiemu publiku. Stále pôjde o 128 GB verziu a rovnako tak bude ošetrená príťažlivým čiernym lakom. Zmizne len logo Collete.

Výrobca nové farebné prevedenie nazval ako „polnočná čierna“. Podľa jeho slov, dizajnéri skúšali až 30 rôznych typov čiernej farby, ktorá by najlepšie sadla hliníkovému jednoliatemu telu zariadenia. Následne aplikovali tri vrstvy náteru, z ktorých je každá hrubá len 14 mikrónov. Vo finále prešiel povrch šetrným pieskovaním s dvoma rôznymi veľkosťami zŕn a celé dielo zavŕšil film eliminujúci odtlačky prstov. Pri pohľade na prezentačné fotografie zariadenia ide skutočne o skvele vyzerajúcu čiernu.

OnePlus 3T OnePlus 3T

Napriek rozšírenej dostupnosti výrobca upozorňuje, že pôjde stále o limitovanú edíciu. Ďalších 250 kusov bude k dispozícii už zajtra, a to u predajcu Hypebeast. Nás však viac zaujíma Európa.

Výrobca konkrétny dátum dostupnosti zatiaľ nepriblížil, no ubezpečil, že OnePlus 3T Midnight Black bude dostupný „neskôr“ aj v Európe a Severnej Amerike. V tomto prípade by malo byť dostupných podstate viac kusov, keďže bude ponuka platiť do vypredania zásob.

Európska cena – 479 € a následný predaj na – oneplus.net/sk.