Čínsky výrobca Oukitel vypúšťa do sveta video, ktoré predstaví skutočný dizajn nového Oukitel K6000 Plus s ohromujúcou kapacitou batérie a najvyššou konfiguráciou spomedzi série K6000.

Tak, ako jeho kolegovia z „K“ línie, aj Oukitel K6000 Plus disponuje obrovskou, 6080 mAh batériou s podporou rýchleho nabíjania (12V/2A). Vybavený je však aj 16 Mpx a 8 Mpx fotoaparátmi, osemjadrovým procesorom MTK6750T, 4 GB RAM64 GB ROM.

Zariadenie kombinuje najpopulárnejšie špecifikácie smartfónov súčasného trendu. Najväčším lákadlom je však určite už spomínaná obrovská kapacita batérie a takisto podpora rýchleho nabíjania. Nabíjanie s nabíjačkou 5V/2A by zabralo približne 5 hodín, no s 12V/2A nabíjačkou bude batéria do plnej kapacity nabitá za približne 100 minút.

K6000 Plus je tiež vybavený 5,5-palcovým Full HD displejom od firmy AUO. Mnohí určite ocenia aj umiestnenie snímača odtlačkov prstov, keďže sa v tomto prípade nachádza na prednej strane hneď v domovskom tlačidle pod displejom. Vpredu takisto nájdete aj LED notifikačnú diódu, ktorá vás dokáže upozorniť troma rôznymi farbami.

Vysoký výkon zabezpečí už spomínaný čip od MediaTeku za spolupráce 4 GB operačnej pamäti RAM. Pre užívateľa bolo vyčlenených 64 GB pamäti v základe, no to nie je všetko. Samozrejme, že je možné ju ďalej rozšíriť o pamäťovú kartu, a to až do 2 TB! Dokonca môžete k smartfónu pripojiť aj externý disk. Pamäťovú kartu môžete vložiť do hybridného slotu, ktorý zároveň slúži aj ako slot pre micro SIM. Je len na vás, či sa rozhodnete využiť výhod Dual SIM alebo obrovského úložiska.

Výrobca na tomto výkonnom smartfóne však ešte stále pracuje. Viac informácií vám prinesieme hneď, ako budú k dispozícii.