Úvod Zaujímavosti Reťazec rýchleho občerstvenia McDonald’s testuje objednávanie jedla cez aplikáciu

Reťazec rýchleho občerstvenia McDonald’s testuje objednávanie jedla cez aplikáciu

Žiaľ, zatiaľ len v USA

2
mcdonalds

Priekopník v segmente rýchleho stravovania, spoločnosť McDonald’s, začala s testovaním zaujímavej digitálnej novinky. Vybraní používatelia si môžu objednať jedlo iba pomocou aplikácie v smartfóne.

Testovanie momentálne prebieha len v Kalifornii, no postupom času ho reťazec plánuje zaviesť do všetkých prevádzok v USA. Spolu ich je 14 000 a samozrejme nie je vylúčené, že po pozitívnej spätnej odozve smart novinku rozšíri aj na ďalšie trhy.

Takúto funkciu by mnohí určite uvítali aj u nás. Podľa informácií magazínu TREND, na Slovensku bolo v minulom roku obslúžených 18 miliónov zákazníkov.

Objednanie jedla cez appku je nesmierne jednoduché. V podstate stačí oficiálnu aplikáciu otvoriť, vybrať si konkrétne jedlo, menu alebo položky a objednávku odoslať. Zvoliť si tiež musíte miesto, respektíve prevádzku, v ktorej si jedlo vyzdvihnete alebo ho skonzumujete na mieste.

McDonald's

Jedlo budete mať pripravené čerstvé. Zamestnanci reťazca ho začnú pripravovať hneď, ako sa budete nachádzať v blízkosti vami zvolenej pobočky. Aplikácia to zistí na základe vašej polohy pomocou GPS a následne bude informovať personál.

V našich končinách môžeme využívať len aplikáciu Môj Mcdonald’s. Nájdete v nej informácie o jedlách, ich nutričných hodnotách, nechýbajú zľavové kupóny či adresy prevádzok aj s navigáciou.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omnicommediagroup.mojmcdonalds“]