Jeden z popredných obchodov v oblasti spotrebnej elektroniky, Cafago, nás dnes informoval o aktuálnej akciovej ponuke na vynikajúci smartfón čínskej špičky LeEco s názvom Le Max 2.

Výrobcu možno poznáte ešte pod starým názvom LeTV, no v súčasnosti využíva len označenie LeEco. Je známy vďaka svojim kvalitným, výkonným a pekne spracovaným zariadeniam. Jedným z nich je samozrejme aj už spomínaný LeEco Le Max 2.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu LeEco Le Max 2 <<<

Ten ponúka v prvom rade elegantnú a odolnú celokovovú konštrukciu, do ktorej je osadený 5,7-palcový displej s obrovským QHD rozlíšením (2560 x 1440), čo je na tak veľkom rozmere obrazovky okamžite poznať. Pod ním sa nachádza trojica neviditeľných tlačidiel, ktoré sa rozsvietia len vtedy, keď ich potrebujeme. Pri vypnutom displeji ich nemáme šancu vidieť, čím vzniká elegantná a čistá línia prednej strany zariadenia.

Do zadnej strany konštrukcie je osadený rýchly snímač odtlačkov prstov a hneď nad ním svieti šošovka primárneho fotoaparátu. Tá disponuje 21 Mpx rozlíšením, optickou stabilizáciou obrazu, PDAF zaostrovaním, duálnym LED bleskom a clonou f/2.0. Čo sa týka kamery na prednej strane, tá bola vybavená 8 Mpx rozlíšením a clonou f/2.2.

Vo vnútri konštrukcie je uložený štvorjadrový Snapdragon 820 s taktom jadier 2,15 GHz, grafický čip Adreno 530, 4 GB operačná pamäť RAM64 GB pamäť pre užívateľa, ktorú však nie je možné ďalej rozšíriť o pamäťovú kartu. Batéria v tomto prípade dostala do vienka 3100 mAh kapacitu s podporou rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0.

Súčasťou vývavy je aj OS Android 6.0 Marshmallow s vlastnou nadstavbou eUI 5.6, USB-C či plná podpora LTE. 3,5 mm jack by ste tu však hľadali márne. Na pripojenie slúchadiel poslúži USB-C a redukcia, ktorú dostanete pribalenú k telefónu.

LeEco Max 2

Základná cenovka LeEco Le Max 2 predstavuje 185,99 EUR, ak však použijete zľavový kód PZ0003GUS, cena sa zníži o 8,30 EUR. Výsledná cena tak bude 177,69 EUR, čo je na tak výborný smartfón naozaj výborná suma.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie LeEco Le Max 2 <<<