Úvod Zaujímavosti Huawei P10 dostal exkluzívnu edíciu. 8 kusov s drakom z 24-karátového zlata

Huawei P10 dostal exkluzívnu edíciu. 8 kusov s drakom z 24-karátového zlata

0
Huawei P10

Huawei P10 je stále veľmi čerstvým zariadením, ktoré bolo predstavené len nedávno. O jeho funkciách a hlavne pokrokovom fotoaparáte sa už čo-to popísalo a diskusiu tiež rozvírila odvážna cenovka.

Tá je však len zlomkom ceny, ktorá prislúcha modelu Huawei P10 z dielne luxusného úpravcu Legend. Spoločnosť Legend bola založená vo Fínsku a tým najnáročnejším zákazníkom po celom svete ponúka smartfóny, tablety a iné podobné zariadenia, ktoré charakterizuje hlavne zlato.

Posledný počin nie je výnimkou a spoločnosť Legend ním chce preraziť v Číne. Modelu Huawei P10 pristál na chrbte drak, ktorý je vyhotovený z 24-karátového zlata. Z rovnakého drahého kovu sú vyhotovené hrany a aj tlačidlá smartfónu. Oči spomínaného draka tvoria dva červené diamanty.

Samotné prevedenie nie je finálne. Spoločnosť tento smartfón upraví každému zákazníkovi na mieru. Môže siahnuť po platine alebo ružovom zlate a ochranné puzdro môže byť vyhotovené rovno z niekoľkých druhov pravých exotických koží. Pokiaľ vám nesedia červené diamantové oči draka, drahých kameňov je v ponuke taktiež niekoľko.

Huawei P10

Huawei P10 Legend bude skutočným unikátom. Spoločnosť ich totižto vyrobí, alebo skôr upraví, len osem kusov. Všetky ručne. Cena za kus začína na sume 2690 €. Okrem zlatého smartfónu za ňu dostanete reprezentatívny drevený box, kožené puzdro ušité na mieru, certifikát akosti a expresné doručenie zariadenia kamkoľvek na svete.

Zlato je považované za dobrú investičnú komoditu, no či to platí aj pri zlatom smartfóne nevedno. Každopádne, ak sa vám takýto smartfón hodí k zlatému Bentley alebo k hodinkám Rolex, navštívte stránku výrobcu na >tejto adrese<. Huawei P10 tam síce zatiaľ nefiguruje, no ani Galaxy S7 za 2350 eur nevyzerá najhoršie.