Úvod Tlačová správa Huawei P10 je od včera dostupný na slovenskom trhu. K predobjednávke hodnotný...

Huawei P10 je od včera dostupný na slovenskom trhu. K predobjednávke hodnotný balíček príslušenstva ako darček

1

Spoločnosť Huawei včera u vybraných partnerov spústil predobjednávky najnovšieho top modelu Huawei P10. Výkonný 5,1-palcový fotomobil s celokovovým telom a trojicou fotoaparátov, na ktorých vývoji sa opäť podieľala známa fotografická spoločnosť Leica, je v predpredaji dostupný za odporúčanú maloobchodnú cenu 599 eur.

V rámci predobjednávok, ktoré potrvajú do 30.3.2017 (alebo do vypredania zásob), dostanú zákazníci zdarma špeciálny darčekový set v hodnote až 110 eur.

Spoločnosť Huawei predstavila novú vlajkovú loď Huawei P10 na MWC v Barcelone. Model je vybavený druhou generáciou duálneho fotoaparátu, na ktorého vývoji spolupracovala spoločnosť Leica. Po novom sa spoločnosť Leica podieľala aj na vývoji predného selfie fotoaparátu. Používatelia sa tak môžu tešiť na dokonalé autoportréty.

Trojica fotoaparátov Leica 8, 12 a 20 Mpx

Duálny fotoaparát Leica 2.0, na ktorého vývoji opäť spolupracovala legendárna fotografická firma Leica, po novom dopĺňa aj predný 8 Mpx fotoaparát s certifikáciou Leica. Hlavný fotoaparát disponuje 12 Mpx RGB (farebným) a 20 Mpx monochromatickým (čierno-bielym) snímačom. Hlavný fotoaparát disponuje šošovkami Leica s clonou f/2.2.

Rad špeciálnych funkcií pre dokonalý portrét

Fotoaparát je vybavený radom špeciálnych funkcií pre fotenie portrétov, ako je napríklad precízna 3D detekčná technológia. V rámci rozsiahleho výskumu rôznych tvarov tváre a sfarbenia pleti spoločnosť vyvinula špeciálny snímací algoritmus pre dokonalú portrétnu fotografiu. Huawei P10 disponuje tiež mechanizmom, ktorý sleduje zmeny prirodzeného osvetlenia a automaticky upravuje fotografické nastavenia. Predná selfie kamera zasa rozpozná, keď sa užívateľ chystá fotiť skupinové selfie a prepne do širokouhlého módu.

5,1-palcový displej, Gorilla Glass 5 a snímač odtlačkov prstov na prednej strane

Odolný celokovový Huawei P10 ponúka 5,1-palcový displej, ktorý je chránený krycím sklom Gorilla Glass 5. Snímač odtlačkov prstov sa u Huawei P10 presunul na prednú stranu smartfónu a zároveň nahrádza navigačné hlavné tlačidlo.

Výkonný Kirin 960 a EMUI 5.1 pre optimalizovaný systém

Huawei P10 je osadený najnovším čipsetom Kirin 960. Nová nadstavba užívateľského prostredia EMUI 5.1 optimalizuje výkon a má rad užitočných funkcií. Napríklad Machine Learning Algorithm (algoritmus s umelou inteligenciou), ktorý na základe naučených skúseností dokáže predvídať použitie aplikácií a spravuje pamäť RAM tak, aby sa najvyužívanejšie aplikácie načítali rýchlejšie. EMUI 5.1 je vybavený tiež Huawei Ultra Response, ktorý zvyšuje plynulosť zariadenia.

3200 mAh batéria s podporou HUAWEI SuperCharge

Vysokokapacitná 3200 mAh batéria podporuje technológiu rýchleho nabíjania HUAWEI SuperCharge (5V/4,5A) zahŕňajúca tiež bezpečnostný mechanizmus Huawei Super Safe 5-gate, ktorá v reálnom čase monitoruje napätie, prúd a teplotu tak, aby bolo nabíjanie úplne bezpečné.

  Špecifikácie Huawei P10
Rozmery Výška: 145,3 mm; Šírka: 69,3 mm;

Hĺbka: 6,98 mm; Hmotnosť: 145 g

Displej 5,1” FullHD, 2,5D efekt, Gorilla Glass 5
CPU Huawei Kirin 960

Osemjadrový (4 x 2.4 GHz A73 + 4 x 1.8 GHz A53)

GPU Mali-G71 MP8
Operačný systém AndroidTM 7.0
Emotion UI EMUI 5.1
Pamäť 64 GB ROM, 4 GB RAM
Fotoaparát Hlavný duálny: 12 MPx RGB, 20 MPx monochrom., f/2,2; hybridný zoom, hybridný auto-focus, OIS

Predný: 8 MPx, f/1,9

Batéria 3200 mAh, HUAWEI SuperCharge


Praktický darček pre milovníkov fotografie zdarma

Spoločnosť Huawei spolu s vybranými predajcami pripravil ku každej predobjednávke Huawei P10 hodnotný darčekový balíček v cene 110 eur. Ten obsahuje statív, kombinovaný so selfie tyčou, powerbank, nabíjačku do auta, USB kábel typu C a redukcia na staršie typy. Akcia platí až do vypredania zásob v predajniach a e-shopoch NAY, Alza, Datart, Mall.sk, OKAY.