Úvod Hry Hit v obchode Google Play. Zábavná hra s tieňmi, logikou a ohromujúcou...

Hit v obchode Google Play. Zábavná hra s tieňmi, logikou a ohromujúcou grafikou

2

V obchode Google Play sa po dlhšej dobe objavila novinka, hra, ktorej superlatívy okamžite po zverejnení ocenili používatelia takmer výhradne 5-hviezdičkovými hodnoteniami. 

Vývojári z Triada Studios pripravili hru, ktorá je po grafickej stránke spracovaná ukážkovo, oceniť musíme koncept kombinujúci hru s tieňmi, logikou a puzzle žánrom. Hneď na úvod povieme, že hra Shadowmatic nie je v žiadnom prípade ľahká.

V hre budete narábať s abstraktnými objektmi tak, aby ste ich otáčaním a polohovaním vytvorili rozpoznateľné siluety. Tie sa budú premietať ako tieň, pričom budú brať ohľad aj na okolité prostredie. Originálne hádanky vyžadujú vašu maximálnu kreativitu a s každou úrovňou bude hra náročnejšia a náročnejšia. Miestami sa môže zdať ako neprekonateľná.

HraHra mala premiéru už pred dvoma rokmi na platforme iOS. K dispozícii je ako freemium titul. Zadarmo budete môcť hrať 14 úrovní, ktoré sa nachádzajú v štyroch herných svetoch. Ide o dostatočný počet levelov na to, aby ste sa dobre zabavili a zároveň zvážili kúpenie plnej verzie.

Plná verzia hry obsahuje 100 levelov odohrávajúcich sa v 12-tich herných prostrediach. Stáť vás budú niečo cez tri eurá, čo je vzhľadom na kvalitu hry akceptovateľné. Navyše vás bude baviť dosť dlho, keďže pri niektorých úrovniach strávite viac času. Pred inštaláciou si určite pozrite trailer nižšie, ktorý vás s hrou zoznámi lepšie. Odkaz do obchodu Play nájdete tradične pod videom.

Video

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.triadastudio.shadowmatic“]