Úvod Výrobcovia Honor Honor 8 Pro bude predstavený už 5. apríla. Čo ponúkne?

Honor 8 Pro bude predstavený už 5. apríla. Čo ponúkne?

4
Honor 8 Pro

Značka Honor sa stala behom krátkej existencie veľmi obľúbenou. Smartfóny tejto značky ponúkajú obstojnú výbavu, za ktorú nemusíte zaplatiť hypotékou. K popularite určite prispela aj materská spoločnosť, ktorou je Huawei.

 5. apríla uvidíme premiéru smartfónu Honor 8 Pro, na ktorú sa sústredíme. Honor 8 totižto patrí k jedným z najlepších smartfónov vyššej strednej triedy. Body navyše oproti konkurencii získava vďaka skutočne reprezentatívnemu vzhľadu a duálnemu fotoaparátu.

Honor 8 Pro narastie vo všetkých smeroch. Parametre, rozmery, rozlíšenie… povýšené vlastnosti, ktoré by mali uspokojiť aj tých náročnejších používateľov. Charakteristické bude celokovové telo, zaoblené rohy a QHD 1440p displej s veľkosťou 5,7 palca.

V útrobách smartfónu sa usídli nesmierne výkonný čipset Kirin 960 (GPU Mali G71 s Vulkan API), ktorého osem jadier beží na frekvencii 2,4 GHz. Skromné nebudú ani pamäte. 6 GB RAM a 64 GB ROM by malo stačiť každému. Ak nie, k slovu môže prísť maximálne 256 GB microSD karta.

Smartfón bude poháňať OS Android vo verzii Nougat, ktorý bude prekrytý používateľským prostredím EMUI. Aj Honor 8 Pro bude mať duálny fotoaparát. Oba zadné snímače dostanú rozlíšenie 12 Mpx a predný senzor bude mať 8 Mpx. Viac detailov o funkcionalite fotoaparátov zatiaľ známych nie je. Kolos bude držať pri živote 4000 mAh batéria, ktorá by si mala rozumieť s technológiou rýchleho nabíjania.

Honor 8 Pro

Dostupnosť a cena

Oficiálnu cenovku sa dozvieme až po oficiálnom predstavení, teda 5. apríla 2017. Po neoficiálnej stránke môžeme počítať s cenou okolo 450 eur. Suma nie je najmenšia, no vzhľadom na parametre je priateľská.

Honor 8 Pro sa vám môže zdať povedomý. Daný názov bude smartfón sprevádzať na globálnej, resp. minimálne európskej úrovni. V domovskej Číne je zariadenie známe pod pomenovaním Honor V9. Dobrou správou je, že sa s najväčšou pravdepodobnosťou objaví aj na našom trhu.