Prvý deň podujatia MWC 2017 bol veľmi rušný. Množstvo premiér rôznych zariadení bolo sprevádzaných aj patričným počtom návštevníkov, novinárov a iných účastníkov.

Čínska spoločnosť Vernee má od začiatku svojej existencie ambíciu ponúkať moderné a cenovo zaujímavé smartfóny aj za hranicami domovskej krajiny. Preto na európskom podujatí MWC 2017 nemohla chýbať a dokonca považuje svoju účasť za strategickú a veľmi dôležitú.

Spoločnosť na podujatí MWC 2017 informovala o plánoch do budúcnosti, nových produktoch a návštevníkom ukázala tiež smartfóny z aktuálneho portfólia. Výrobca sa s nami podelil o niekoľko snímok, ktoré vznikli priamo na podujatí MWC 2017 počas prvého dňa.

Vernee
Stánok spoločnosti Vernee pôsobí elegantne, bol plný technológií a rôznych interaktívnych prvkov
Vernee
Vernee do miesta investovalo. Stánok sa nachádzal medzi pôsobiskami popredných výrobcov. Dôvod je jednoduchý. Renomované značky priťahujú viac pozornosti
Vernee
Zariadenia Vernee si prezreli rôzni návštevníci podujatia
Vernee
Nechýbali ani novinári

Vernee

Výrobca prisľúbil, že nás v najbližších dňoch podrobnejšie oboznámi s novinkami, ktoré na podujatí MWC 2017 priblížil. My už vieme, že pôjde o modely smartfónov s označeniami Thor E, Mars Pro alebo novú vlajkovú loď, Vernee Apollo 2. Informácie o nich už figurujú na oficiálnych stránkach výrobcu, na adrese mwc.vernee.cc.

Na tejto stránke nájdete ďalšie množstvo fotografií z podujatia MWC 2017, ktoré zachytili predstavitelia spoločnosti. Prvý globálny event vo svojej krátkej existenčnej histórii zvládol výrobca Vernee bez problémov.