Úvod Zariadenia EPSON má novú a lacnú tlačiareň, ktorá myslí aj na fotografie zo...

EPSON má novú a lacnú tlačiareň, ktorá myslí aj na fotografie zo smartfónov a sociálnych sietí

1
Home XP-440

Tlačiarne sú záhadné zariadenia, ktorých vývoj nenapreduje ani zďaleka tak, ako napríklad vývoj smartfónov. Na mysli máme samozrejme cenovo dostupnejšie riešenia tlače pre domácnosti a nie pre priemyselnú sféru.

Asi ani neexistuje domáca tlačiareň, ktorá by spoľahlivo fungovala dlhšiu dobu bez potrebného reštartovania alebo riešenia iných neočakávaných problémov. Ak o takej viete, dajte nám vedieť a my si ju radi kúpime.

Veľmi zaujímavo ale vyzerá nové dielo známeho výrobcu tlačiarní Epson. Ich model nesie označenie Expression Home XP-440 a rozumie si so súčasným trendom smartfónov a sociálnych sietí.

Tlačiareň Epson Expression Home XP-440 vám umožní tlačiť fotografie nielen zo smartfónu, ale aj z preferovaných sociálnych sietí. Okamžite. S tlačiarňou sa spojíte pomocou aplikácie softvéru Epson Connect, ktorá pracuje ako na platforme Android, tak iOS. Okrem bežného tlačenia môžete pomocou nej tvoriť koláže, omaľovánky, kalendáre alebo iné fotoprojekty, ktoré sú hodné tlačenia. Drvivá väčšina fotografií zhotovených smartfónom zostane v digitálnej podobe.

Určite sa však nájdu jedinci, ktorí si tie najlepšie kúsky radi vytlačia a pridajú do rodinného albumu. Tlačenej fotografii v rukách sa určite potešia aj starší členovia rodiny, ktorým displeje a internety príliš nevoňajú.
Epson

Tlačiarni nechýba technológia Wi-Fi Direct, 2,7-palcový farebný displej, slot na pamäťové SD karty alebo atrament Epson DURABrite Ultra, ktorý veľmi rýchlo schne a odolá aj vlhkosti. Tlačiareň má kapacitu pre 100 listov papiera a samozrejme zvládne tiež klasickú tlač, kopírovanie či skenovanie bez smart interakcie. Skenovaný obsah môže byť automaticky nahraný do cloudu alebo zdieľaný na sociálnej sieti Facebook. Maximálne rozlíšenie tlače je 5760 x 1440 pixelov.

Epson

Tlačiareň Epson Expression Home XP-440 je určená pre študentov a do bežného domáceho použitia. Najväčším lákadlom je bezpochyby cena. Tú zverejnil priamo výrobca na svojich stránkach a ide o sumu 99,99 dolárov. Kedže ide o novinku, na obšírnejšiu trhovú dostupnosť si budeme musieť počkať.