Úvod Zaujímavosti Austrálčanka zažila hororový let: Na hlave jej vybuchli slúchadlá, toto spôsobili!

Austrálčanka zažila hororový let: Na hlave jej vybuchli slúchadlá, toto spôsobili!

Počas letu z Pekingu do Austrálie žene priamo na hlave vybuchli slúchadlá.

3

Jedna z cestujúcich mala počas plánovaného letu z Pekingu do Austrálie poriadne šťastie. Nič netušiaca žena totiž počas cesty počúvala obľúbenú hudbu, keď jej slúchadlá zrazu začali horieť, až nakoniec explodovali.

Podľa výpovedí zvyšku cestujúcich išlo o hlasnú explóziu. Predstaviteľa aerolínií opätovne varovali pred využívaním zariadení s batériou počas letu.

Ako som sa otočila, cítila som na tvári pálenie,“ povedala pre Australian Transport Safety Bereau (ATSB), organizáciu, ktorá celý incident prešetrovala.

Chytila som si tvár, čo spôsobilo, že sa slúchadlá zošmykli a skončili okolo môjho krku. Slúchadlá som potom chytila a hodila na zem. Tam začali iskriť a horieť.

Letušky zachovali chladnú hlavu a chybné slúchadlá, ktoré stále iskrili obliali vedrom vody. Na zemi však boli dostatočne dlho na to, aby sa ich batéria pritavila k podlahe lietadla.

Na fotografii môžete vidieť ženu, ktorá si nepriala byť menovaná a jej zranenia. Okrem spálených vlasov a začiernenia tváre utrpela aj pľuzgiere na dlaniach spôsobené popáleninami.

Zvyšok cestujúcich cestu späť do Austrálie podľa slov letušiek prekašľal.