Úvod Aplikácie Arrow Launcher prešiel veľkou aktualizáciou, ktorá prináša množstvo nových funkcií

Arrow Launcher prešiel veľkou aktualizáciou, ktorá prináša množstvo nových funkcií

0
Arrow Launcher

Aplikácia Arrow Launcher predstavuje skvelý spôsob, ako nahradiť predinštalované používateľské prostredie schopnejšou alternatívou. Spúšťač Arrow sprevádzajú pozitívne hodnotenia a po aktualizácii určite pribudnú ďalšie. 

Zaujímavosťou je, že za touto launcher aplikáciou stojí softvérový gigant Microsoft, respektíve jeho experimentálne vývojárske štúdio Microsoft Garage. Lanucher aplikácie tretích strán sú medzi používateľmi veľmi obľúbené. Často sa skloňujú napríklad aplikácie Nova Launcher a Action Launcher.

Arrow Launcher vo verzii 3.0 bol relatívne dlho v procese beta testovania. Vývojári pridali množstvo nových funkcií, ktoré potrebovali náležité otestovanie, optimalizačné riešenia a k slovu samozrejme prišlo aj odstraňovanie vzniknutých chýb.

Arrow Launcher

Asi najväčšou novinkou je režim pre tablety. Spúšťač Arrow bol primárne určený len pre smartfóny, no s novou verziou sa situácia mení. Úplne nová je samostatná karta pre užitočné nástroje. Pripnúť si na ňu viete obľúbené kontakty, pripomienky, často používané aplikácie a ďalšie interaktívne karty. Jej používanie je dobrovoľné a prispôsobiť si môžete jej vzhľad.

Vývojári ďalej rozšírili možnosti zálohovania obsahu, horizontálneho rozloženia prostredia pre kartu so všetkými aplikáciami a na mieste je aj vylepšená spotreba kapacít. Podľa Microsoftu, Arrow Launcher spotrebuje o 15 percent menej energie a o 20 percent menej operačnej pamäte. Launcher si zároveň zachoval všetky obšírne nastavenia pre prispôsobenia a obsah, ktoré jeho používatelia veľmi oceňovali a oceňujú.

Aktualizácia je už dostupná a pokiaľ tento launcher nepoužívate a túžite po používateľskej zmene, zamierte do obchodu Google Play. Nehovoríme, že je najlepší zo všetkých, no minimálne za vyskúšanie rozhodne stojí.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.launcher“]