Či už bývaš v paneláku, rodinnom dome alebo na chate, zabezpečenie svojej domácnosti by mal byť jedným z hlavných bodov programu každého z nás.

Samozrejme, taký strážny pes často odvedie prácu lepšie, než akýkoľvek gadget, ak však psa nemáš, čítaj ďalej. Máme pre teba perfektný tip, ako na to. Okrem toho, za málo peňazí získať poriadne veľa muziky.

Xiaomi už nejakú dobu okrem smartfónov vyrába aj rôzne snímače, senzory a iné príslušenstvo, ktoré sa k nám dostáva len málokedy. Spoločnosť sa preto rozhodla, že päticu najpopulárnejších senzorov zabalí do jedného balíčku určeného pre bezpečnosť. S cenou len 54 € tak ide o perfektnú príležitosť, ako svoju domácnosť vybaviť špičkovým vybavením. Tak, ako vždy, aj v tomto prípade je poštovné zadarmo.

Zobraziť Xiaomi Home Security Kit za 54 €

Senzor na dvere a okná

Jednoduchá dvojica senzorov, ktorá sa aktivuje, ak sa od seba vzdialia napríklad pri otvorení okna či dverí. Okrem toho dokážu prehrať výstražný tón alebo iný typ zvonenia a samozrejme ich môžete pripojiť k svojmu smartfónu, na ktorý dostanete v prípade aktivácie upozornenie.

Aby toho nebolo málo, senzory dokážu komunikovať aj s ďalšími inteligentnými výrobkami Xiaomi. Taká čistička vzduchu sa pri aktivácii senzorov (otvorení dverí či okna) dokáže vypnúť aby nečistila vzduch, keď to nie je potrebné. Pri zatvorení sa opäť zapne.

Zobraziť Xiaomi Home Security Kit za 54 €

Podobne sa dá nastaviť inteligentné svetlo, ktoré sa napríklad v spálni zapne keď za sebou zatvoríte dvere.

Inteligentná zástrčka

Tak, ako názov napovedá, inteligentná zástrčka dokáže merať a ovládať všetko, k čomu je pripojená. Či už je to spotreba energie alebo samotné spotrebiče. Všetky pohodlne, cez aplikáciu.

Senzor pohybu

Senzor pohybu je skutočne užitočná záležitosť. Pripojiť ho môžete do elektriny a on automaticky začne pracovať. Pri, povedzme, prebudení v noci sa pri detekcii pohybu automaticky zapne a osvieti vám cestu na WC.

Bezdrôtový switch

Switch je určený pre ovládanie samotných senzorov a iných inteligentných gadgetov od Xiaomi.

Gateway

Základným mozgom všetkých senzorov je Gateway pracujú vďaka technológii Zigbee. Senzory tak budú fungovať aj vtedy, ak je vaša Wi-Fi nestabilná alebo úplne pomalá. Na rovnakej technológii pracujú aj svetlá Philips Hue, ktoré si nevieme vynachváliť.

Zobraziť Xiaomi Home Security Kit za 54 €

No a toto všetko za 54 €? Presne tak! Pochopiteľne, svoju zbierku senzorov si neskôr môžete rozšíriť. My už máme objednané, čo vy?