Úvod MWC 2017 Veľká výdrž v malom tele. Vernee láka na podujatie MWC 2017 modelom...

Veľká výdrž v malom tele. Vernee láka na podujatie MWC 2017 modelom Thor E

0
Thor E
Vernee Thor E

Podujatie MWC 2017 otvorí svoje brány už najbližšiu nedeľu, 26. februára 2017. Okrem renomovaných spoločností sa ho zúčastnia aj podstatne mladší, no o to viac ambicióznejší výrobcovia.

Na podujatí budú mať zastúpenie aj niektorí čínski výrobcovia, medzi ktorými nebude chýbať Vernee. Tento výrobca už skôr avizoval premiéru niekoľkých modelov.

Uvidieť by sme mali prezentáciu vlajkovej lode Vernee Apollo 2, ale aj štýlovejšieho Vernee Mars Pro. Veľkú výdrž v malom tele pre zmenu ponúkne model Vernee Thor E.

Posledný menovaný má disponovať mimoriadnou výdržou batérie na jedno nabitie. Dokazuje to 5020 mAh kapacita akumulátora, ktorou bude Thor E disponovať. Smartfón bude pritom hrubý len 8,2 milimetra a vážiť bude priaznivých 149 gramov.

Thor E

Thor E nebude atakovať prvé priečky výkonnostných rebríčkov. Menej náročný čipset sa taktiež istou mierou podpíše pod nadštandardnú výdrž na jedno nabitie.

Ochudobnení ale nebudeme o snímač odtlačkov prstov, podporu pre 800 MHz LTE pásmo či prémiovejšie ladenú konštrukciu. Výrobca venoval podujatiu MWC 2017 a svojim pripravovaným smartfónom samostatnú oficiálnu stránku, ktorú nájdete na adrese vernee.cc/MWC2017.

Vernee na MWC 2017