Úvod MWC 2017 Vernee chystá špeciálnu verziu smartfónu Apollo X. Výrobca ju podhalil na Facebooku

Vernee chystá špeciálnu verziu smartfónu Apollo X. Výrobca ju podhalil na Facebooku

0

Ani čínska spoločnosť Vernee nebude chýbať na podujatí Mobile World Congress 2017, ktoré sa koná koncom tohto mesiaca v Barcelone. Samozrejme, nepríde s prázdnymi rukami. 

Vernee má v tomto roku predstaviť hneď niekoľko modelov, medzi ktorými nájdeme cenovo príťažlivé kúsky, ako aj výkonný high-end. Veľa detailov známych nie je, no tie, ktoré poznáme, sme zhrnuli v minulom článku.

Spoločnosť Vernee dnes na svojej oficiálnej Facebook stránke zverejnila informácie o špeciálnej edícii modelu Apollo, ktorá dostane prívlastok X. Vernee Apollo X bude oficiálne predstavený na podujatí MWC 2017 a do predaja príde (so zatiaľ neznámou cenou) vzápätí po premiére.

Apollo X

Zároveň má ísť o prvý desaťjadrový smartfón na svete, ktorý bude disponovať najnovšou verziou OS Android Nougat. Vernee už má vo svojom portfóliu smartfóny, ktoré disponujú desaťjadrovým čipsetom. Pre tie ale je, alebo bude Android Nougat doručovaný formou OTA aktualizácie.

Súčasná vlajková loď Vernee Apollo

Vernee Apollo X má však byť najnovšou verziou operačného systému Android vybavený už od výroby. Momentálne netušíme, aké ďalšie novinky špeciálna edícia smartfónu prinesie. Dizajn zostane zrejme rovnaký, neprekvapila by nás však lepšia pamäťová konfigurácia. Oficiálne webové sídlo výrobcu nájdete na adrese www.vernee.cc.