Na internete ste už určite videli plno videí z vtáčej perspektívy. Ak boli natočené za posledných pár rokov, je dosť veľká pravdepodobnosť, že pochádzali práve z dronu. Ak chcete svoju video alebo fotoprodukciu posunúť na vyššiu úroveň, je možno čas investovať do dronu. Predsa len, Slovensko má krásnu prírodu, ktorú by bola škoda nenatočiť alebo nenafotiť.

Jednými z najlepšie vybavených dronov sú modely od výrobcu DJI. Používajú ich dokonca aj profesionálni kameramani, ktorí točia dokumenty alebo videá vo vlastnom čase. Vďaka špeciálnej, len 3-dňovej akcii nemeckého skladu môže byť jeden z nich práve váš. Ktorý si ale vybrať? Pozrite si tieto tri modely.

DJI Phantom 4

Špičkový dron so skeletom z magnézia. Je preto ľahký, no zároveň veľmi pevný. S výdržou letu až 28 minút a doletom až 5 km je perfektný pre prebádanie vami zvoleného prostredia. Perfektnú výbavu dopĺňa 4K kamera s 3-osovou stabilizáciou a detekcia prekážok. Nechýba ani režim Tapfly a Activetrack.

Dobrou správou je hlavne cena a dostupnosť v EÚ. Nemecký sklad, z ktorého neplatíte ani daň, clo či poštovné ho ponúka za 939,99 €. To je o 376 € menej než jeho základná cena. Stačí využiť kupón DJI4TP. Pozor však, akcia trvá len 3 dni od 24.2.2017.

Zobraziť DJI Phantom 4 za 939,99 €

DJI Phantom 3 Pro

Inteligentný dron s videoprenosovou súpravou s dosahom až 2 km. Phantom 3 Pro to dokáže vďaka Li-Pol batérii s kapacitou 4 480 mAh.

Na snímanie nebývalo kvalitných videí a fotografií kvadrokoptére slúži Ultra HD 4K kamera so šošovkou, disponujúcou 94° zorným poľom.  umožňuje zachytiť kryštalicky čisté neskreslené zábery s vysokým rozlíšením a živými, maximálne autentickými farbami.

Nahrávaniu videí so snímkovou frekvenciou až 30 fps a robení 12 megapixelových fotiek výborne pomáha trojosový záves, ktorý umožňuje vyššiu variabilitu uhlov sklonu pri zachovaní maximálnej stability dronu. Doprajte si úplne jedinečné a neopozerané zábery s vynikajúcou ostrosťou, o ktorých sa vám až doteraz mohlo leda tak zdať!

Čo sa ceny týka, tá je tiež na vynikajúcej úrovni. Z pôvodnej ceny 1 127 € spravíte vďaka kódu DJI3PT novú cenu 751,06 €. Paráda!

Zobraziť DJI Phantom 3 Pro za 751,06 €

DJI Phantom 3 Advanced

Rozdiel medzi Phantom 3 Advanced a Pro je hlavne v kamere. Kým Pro používa 4K kameru, Advanced má vo výbave „len“ 2.7K kameru. Ide o rozlíšenie, ktoré je o stupeň vyššie než Full HD a stupeň nižšie než 4K. Ani jedna z kamier sa nedá odpojiť.

DJI Phantom 3 Advanced je aj preto najlacnejší z trojice spomenutých modelov. Váš môže byť vďaka kódu DJI3AT len za 657,99 €.

Zobraziť DJI Phantom 3 advanced za 657,99 €