VIDEORECENZIA: TOP Logitech príslušenstvo – tieto reproduktory a klávesnice neprehliadnite!

0

K telefónu, notebooku či počítaču sa prirodzene hodí aj príslušenstvo. Či už ide o zvuk alebo pohodlie pri písaní, k dispozícii je nespočetne veľa výrobkov, ktoré vám môžu spríjemniť deň.

Ktoré však vybrať? Spojili sme sa so spoločnosťou Logitech, ktorá nám na test poslala niekoľko zaujímavých kúskov. Medzi nimi napríklad reproduktory X100 a X300 či klávesnice, z ktorých jedna je dokonca určená priamo pre telefóny a tablety.

Stoja ale za to? Práve tomu sa venujem vo videu vyššie.

Logitech X100

Jednoduchý, lacný, kvalitne spracovaný. Aj tak by sa dal opísať tento okrúhly reproduktor ako stvorený pre cestovanie

 

Logitech X300

Väčší brat vyššie spomenutého modelu X100. Na rozdiel od lacnejšieho súrodenca ponúka stereo reproduktory, vyšší výkon a kvalitnejší zvuk. Oba kúsky sú ideálne pre púšťanie hudby z telefónu, keďže ponúkajú bezproblémové prepojenie zariadení cez Bluetooth.

 

Logitech K480

Snáď najviac špecializovaná klávesnica, na akú som za dlhú dobu natrafil. Jej výsadou je žliabok pre telefóny a tablety, ako aj otočné koliesko, pomocou ktorého sa môžete prepínať medzi jednotlivými zariadeniami.

 

Logitech K810

Klávesnica s minimalistickejším dizajnom pripomínajúcim brúsený kov a podsvietenými klávesami je perfektnou voľbou pre notebook či počítač s Bluetooth pripojením.