Úvod Výrobcovia UMi Tieto telefóny neprehliadnite: Veľa výkonu a kvalitné spracovanie za rozumnú cenu!

Tieto telefóny neprehliadnite: Veľa výkonu a kvalitné spracovanie za rozumnú cenu!

3

Ak sa obzeráte po novom smartfóne, ktorý bude poslušne plniť svoje poslanie a nebude vás stáť polovicu výplaty, navštívte čínsky e-shop TomTop.com, ktorý aktuálne spustil limitovanú ponuku na dva vynikajúce smartfóny.

Akcia sa týka smartfónov UMi Z a UMi Z Pro, ktoré nielen že pekne vyzerajú, ale ponúkajú aj výborný výkon za naozaj prívetivú cenu. Veď posúďte sami.

UMi Z

UMi Z ponúka elegantnú kovovú konštrukciu, ktorá je dostupná v dvoch farebných prevedeniach – sivá a zlatá. V nej sa nachádzajú nasledovné komponenty:

  • Displej: 5,5-palcový s Full HD rozlíšením (1920 x 1080) od výrobcu SHARP, 2.5D zaoblenie
  • CPU: Helio X27 (MediaTek), desať jadier s taktom 2,6 GHz
  • GPU: Mali-T880 MP4 (875 MHz)
  • RAM + ROM: 4 GB RAM + 32 GB ROM (+ rozšírenie do 256 GB)
  • Batéria: 3780 mAh s podporou Quick Charge (100 % za 100 minút) + USB-C
  • Fotoaparáty: 13 Mpx (PDAF, štvoritý LED blesk, 4K video) + 13 Mpx (obidva z dielne Samsungu)
  • LTE: 800/1800/2100/2600 MHz
  • Ostatné: Android 6.0 Marshmallow (s prisľúbenou aktualizáciou na Android 7.0 Nougat), podpora Dual SIM, OTG, snímač odtlačkov prstov Touch ID 2.1

Akciová ponuka na UMi Z je limitovaná množstvom kusov. Tých je aktuálne na sklade ešte 96, takže máte ešte určite šancu získať jeden pre seba.

Cena UMi Z na e-shope TomTop.com je 216,19 EUR.

Zobraziť kompletné špecifikácie UMi Z

UMiDigi Z Pro

UMi Z Pro na svojom „chrbte“ už nosí logo UMIDIGI, čo je vlastne len nový názov výrobcu UMi. Od svojho predchodcu sa nijako výrazne nelíši. Vylepšený bol len jeho primárny fotoaparát. Takisto však ponúka kovové telo, ktoré je v tomto prípade dostupné len v čiernom prevedení. To však vôbec nevadí, aj vďaka tomu vyzerá smartfón veľmi elegantne.

Špecifikácie uvedené vyššie sa týkajú aj tohto zariadenia. Zmena však nastala vo fotoaparátoch. UMi Z Pronamiesto jednej šošovky primárneho fotoaparátu rovno dve. Vďaka nim vytvoríte snímky na profesionálnej úrovni s efektom rozostreného pozadia. Súčasťou je aj hybridné automatické zaostrovanie a profesionálny režim. Obidve šošovky pochádzajú z dielne SONY a sú vybavené 13 Mpx rozlíšením.

Akciová ponuka UMi Z Pro bude trvať až do 31. marca 2017. Dovtedy si môžete tento kúsok zakúpiť za cenu 253,79 EUR.

Zobraziť kompletné špecifikácie UMi Z Pro