Úvod Anketa HLASOVANIE: Samsung Galaxy S8 so snímačom odtlačkov na zadnej strane. Vyhovuje vám...

HLASOVANIE: Samsung Galaxy S8 so snímačom odtlačkov na zadnej strane. Vyhovuje vám to tak viac?

10

Aj napriek tomu, že sa už na internete objavilo niekoľko obrázkov príslušenstva pre Galaxy S8, ktoré naznačovali, že ponúkne snímač odtlačkov prstov na zadnej strane, ani jeden z nich nepochádzal od dôveryhodného zdroja. Bolo teda stále neisté či sa ho Samsungu podarilo integrovať priamo do displeja alebo či sa skutočne premiestni na zadnú stranu.

Dnešným, resp. včerajším dňom sa to zmenilo. Na čínskej sociálnej sieti Weibo sa totiž objavila fotografia originálneho puzdra určeného pre 5,7 a 6,2-palcový Samsung Galaxy S8. Obe zariadenia ponúknu Super AMOLED displej s rozlíšením 2 560 x 1 440.

 

Ako môžete vidieť, vo vrchnej časti puzdra sú dva výrezy. Jeden hlavný je pre fotoaparát, ten druhý, napravo od fotoaparátu je pre snímač odtlačkov prstov. Umiestnenie sa tak zhoduje s fotografiami zariadenia, ktoré Blass zdieľal pred niekoľkými dňami.

Obe zariadenia má poháňať procesor Snapdragon 835 alebo výkonovo podobný Exynos 8895. Chýbať nebudú 4, resp. 6 GB operačnej pamäte RAM, 12 Mpx zadný a 5 Mpx predný fotoaparát. Na spodnej strane nájdete USB C, ktorým dobijete 3 250 mAh batériu. Predstavenie noviniek sa očakáva na 29. marec.

Očakávaná podoba Samsung Galaxy S8

Čo však hovoríte na umiestnenie snímača odtlačkov prstov? Páči sa vám, že sa presunul na zadnú stranu alebo mu podľa vás bolo lepšie na tej prednej? Dajte nám vedieť v diskusii a ankete nižšie!

[yop_poll id=“107″]