Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8+: Evan Blass zverejnil všetky špecifikácie, pôjde o poriadny kusisko...

Samsung Galaxy S8+: Evan Blass zverejnil všetky špecifikácie, pôjde o poriadny kusisko smartfónu!

8

Ak čakáte na predstavenie novinky z dielne Samsungu, tak už nemusíte. Internet, tak ako vždy, to spravil sám. Ešte pred oficiálnym predstavením, ktoré sa má uskutočniť v marci sa tejto úlohy zmocnil známy informátor Evan Blass (@evleaks), ktorý už tradične na svojom twitterovom profile zverejnil všetky podrobnosti.

Podľa zoznamu špecifikácií má Galaxy S8+ ponúknuť 6,2-palcový displej s Quad HD+ rozlíšením, 12 Mpx Dual Pixel zadný a 8 Mpx predný fotoaparát. To ale nie je všetko, pripravte sa aj na IP68 certifikáciu, 4 GB operačnej pamäte RAM a 64 GB rozšíriteľného úložiska.

V zozname špecifikácií sa nenachádza zmienka o kapacite batérii, my však predpokladáme, že pôjde o kúsok s kapacitou medzi 3 000 a 3 500 mAh. Na zariadení nebude chýbať skener dúhovky, Samsung Pay a podpora bezdrôtového nabíjania.

Očakávaná podoba Galaxy S8/S8+

Uniknutý dokument taktiež informuje, že S8+ ponúkne zaoblené rohy displeju. To v praxi znamená, že sa nebudete pozerať na 6,2 ale 6,1-palcový displej.

O DeX, chystanej desktopovej funkcionalite Samsungu zatiaľ nepadla zmienka. Rovnako nepadla zmienka o Bixby, inteligentnom asistentovi spoločnosti. Rovnako vieme, že zariadenie bude bežať na procesore Snapdragon 835 alebo novo predstavenom Exynos 9 Series 8895.