Úvod Hry Jedna z najlepších hier v obchode Play dostane pokračovanie. Alto’s Odyssey láka...

Jedna z najlepších hier v obchode Play dostane pokračovanie. Alto’s Odyssey láka videom

0
Alto’s

Ak ste sa ešte nestretli s hrou Alto’s Adventure, mali by ste zamieriť do obchodu Google Play a vyskúšať si ju. Ide o jednu z najlepších hier, akú si môžete na smartfóne zahrať.

Hra v obchode Google Play zaznamenala viac ako 20 miliónov stiahnutí a jej hodnotenia sú v drvivej väčšine 5-hviezdičkové. Hra už na prvý pohľad očarila používateľov svojou grafikou a upokojujúcim charakterom.

Oddýchnuť si môžete pri nekonečnom snowboardovaní po Alpách, púšťach, mestách alebo opustených ruinách a lesoch. Zaujímavé sú neustále sa meniace herné prvky či plynutie času.

Vzhľadom na obľúbenosť hry je jasné, že sa dočká pokračovania. Autori si ale s novým dielom dávajú na čas. Dúfame, že nás za to čaká ešte lepší herný zážitok a nové možnosti. Nový diel hry sa bude volať Alto’s Odyssey a v obchode Google Play sa objaví v priebehu leta. Predpokladáme, že oficiálnemu uvoľneniu bude predchádzať skoršie verejné beta testovanie.

Autori nám pokračovanie hry Alto’s Odyssey priblížili trailerom, ktorý však toho veľa neprezrádza. Dobre je ale badateľné grafické prevedenie, ktoré sa bude niesť v duchu prvého dielu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.altosadventure“]