Úvod Výrobcovia OnePlus Výrobca OnePlus prišiel s netradičnou valentínskou reklamou. Zlacnel aj príslušenstvo

Výrobca OnePlus prišiel s netradičnou valentínskou reklamou. Zlacnel aj príslušenstvo

0

Spojiť sviatok svätého Valentína s technológiami nie je jednoduché a ak chcete v tomto období promovať, potrebujete poriadne kreatívnu hlavu. V OnePlus zrejme takú majú.

Výrobca dnes zverejnil propagačné video, ktoré sa mnohým môže zdať až nechutné. Hlavní aktéri v ňom totižto doslova oblizujú smartfóny populárneho čínskeho výrobcu. Vyzerá to pritom ešte horšie, ako znie. Vo videu hrajú muži aj ženy, nechýbajú čierno-biele zábery, či hudba ako z 50-tich odtieňov čohokoľvek. Celé dielo je priklincované frázami typu: „si absolútne zviera, uzavreté v nádhernom tele,“ a podobne.

Video má samozrejme propagovať výkon zariadenia OnePlus 3T, jeho dizajn, konštrukciu alebo rýchle nabíjanie. Zrejme by to išlo aj bez príkladného Brazzers štýlu.

Čo je ale dôležitejšie, OnePlus 3T na Valentína nezverejnil len netradičnú reklamu, ale aj zľavy, ktoré nájdeme v oficiálnom internetovom obchode výrobcu. Tie sa môžu líšiť trh od trhu, no pre ten náš stanovené presne.

100 cm USB typ C nabíjací vodič aj spolu s adaptérom momentálne stojí 27,22 € (pôvodná cena 34,90 €). Cena ochranného krytu pre OnePlus 3/3T klesla na 29,94 € (pôvodná cena 39,90 €). Čierne prevedenie je už podľa hlásenia obchodu vypredané. Ďalšie dve zľavy na príslušenstvo sú menšie, len 10-percentné. Podstatným problémom je, že si toto zľavnené príslušenstvo nemôžete zakúpiť samostatne, ale len so smartfónom OnePlus 3T. Ak by predsa, čas máte do 16. februára 2017.

Pokiaľ by vás náhodou zaujímala spomínaná reklama, pozrieť si ju môžete nižšie. Oficiálny e-shop OnePlus nájdete na adrese www.oneplus.net/sk.

Video