Úvod Hry N.O.V.A. Legacy čoskoro v obchode Play. Gameloft vyrukoval s pokračovaním populárnej strieľačky

N.O.V.A. Legacy čoskoro v obchode Play. Gameloft vyrukoval s pokračovaním populárnej strieľačky

1
nova legacy

V roku 2009 vydalo herné štúdio Gameloft sci-fi strieľačku z pohľadu prvej osoby, titul N.O.V.A. (Near Orbit Vanguard Alliance). Určený bol pre mobilné zariadenia.

Hra mala dosť silnú používateľskú základňu na to, aby sa dočkala pokračovania. Boli dve a premiéru posledného sme videli v roku 2012, čiže pred piatimi rokmi.

Pri tak dlhej dobe to už vyzeralo, že sa ďalšieho dielu nedočkáme. Omyl. Gameloft vyrukoval s novým pokračovaním, ktoré ponesie pomenovanie N.O.V.A. Legacy. Tvorcovia titulu však neuviedli takmer žiadne detaily, ktoré by hru približovali. Uspokojiť sa zatiaľ musíme s trailerom, ktorý ukazuje vznášajúcu sa futuristickú prilbu za sprievodu epickej hudby v prostredí nekonečného vesmíru.

nova legacy

Oficiálna Facebook stránka hry hovorí o zatiaľ najlepšom sci-fi FPS zážitku, pričom sa na tejto stránke môžete rovno zaregistrovať. Dostanete tak okamžité upozornenie hneď, ako sa hra N.O.V.A. Legacy objaví v obchode Google Play. To nie je všetko. Registrovaní hráči obdržia bonusy v hodnote ôsmich dolárov, ktoré môžete použiť na dodatočné vylepšenie zbraní či charakteru. Poriadny kanón sa v online hre pre viacerých hráčov (až 6 v reálnom čase) určite hodí.

Daný bonus zároveň naznačuje, že hra bude ponúkaná v režime free-to-play. Stiahnete si ju a hrať ju budete zadarmo, no pomôcť si môžete vylepšeniami v rámci in-app nákupov. Facebook stránku s registráciou nájdete v >tomto odkaze<, spomínaný trailer už vidíte nižšie.

Trailer