VIDEO: Je toto najlepší telefón okrem Galaxy S7 a iPhone 7?

9

Keď si predstavíte TOP model, ktorý patrí medzi absolútnu špičku, väčšine z nás na um príde Galaxy S7/edge, iPhone 7 alebo vlajková loď od Sony či LG.

Málokto však medzi technologicky najzdatnejších výrobcov zaraďuje aj Huawei – čínskeho výrobcu, ktorý má toho ponúknuť naozaj veľa.

Dôkazom toho, že to s telefónmi naozaj vie sú určite Huawei P9 a P9 lite, ktoré sa okamžite stali hitmi operátorov a internetových predajcov. Ponúkajú však ešte niečo drahšie, poprípade prémiovejšie a hlavne, ponúkajú skutočnú konkurenciu ku Galaxy S7 či iPhone 7? Odpoveď je veľmi jednoduchá – áno ponúkajú!

Toto je videorecenzia telefónu, o ktorom si myslíme, že sa mu nedostáva dosť pozornosti, ktorú si určite zaslúži. Ide samozrejme o Huawei Mate 9, najnovší (zatiaľ) smartfón z dielne tohto ambiciózneho výrobcu.

Huawei Mate 9 bol síce predstavený ešte v novembri 2016 a jeho úlohou bolo prilákať čo najviac ľudí, ktorí ostali sklamaní z problémov s Note 7. Na to, aby to dokázal musel byť perfektný. Či sa to Huawei podarilo si môžete pozrieť v spomínanom videu.

Len pre úplnosť, tu sú špecifikácie testovaného Huawei Mate 9

  • Displej: 5,9-palcový Full HD IPS LCD
  • Procesor: osemjadrový Hisilicon Kirin 960 (4x 2.4 GHz a 4x 1.8 GHz) a grafický čip Mali-G71
  • Pamäť: 4 GB RAM a 64 GB úložisko rozšíriteľné o 256 GB
  • Fotoaparáty: Duálny zadný fotoaparát (20 Mpx + 12 Mpx), 8 Mpx predný senzor
  • Batéria: Nevymeniteľná 4 000 mAh
  • Veľkosť a váha: 156,9 x 78,9 x 7,9 mm, 190 gramov

Ak sa vám video páčilo a chceli by ste ich vidieť viac, porozmýšľajte nad odoberaním môjho YouTube kanálu. Vy dostanete najčerstvejšie videá najrýchlejšie a mňa to bude motivovať robiť ich čo najviac a čo najkvalitnejšie.

Odoberajte náš YouTube kanál