Úvod Smartphony Dohady Objavili sa snímky prototypu LG G6. Potvrdzujú štíhle rámiky a duálny fotoaparát

Objavili sa snímky prototypu LG G6. Potvrdzujú štíhle rámiky a duálny fotoaparát

6

S blížiacim sa dátumom predstavenia smartfónu LG G6 sa o ňom vynára čoraz viac presnejších informácií. Informácie však nedopĺňajú takmer žiadne fotografie.

V podstate existujú dve, na ktorých sme mohli vidieť hornú polovicu smartfónu. Aktuálne sa na verejnosti objavili ďalšie snímky, ktoré majú zobrazovať prototyp smartfónu LG G6.

Keďže má ísť o prototyp, od finálnej verzie zariadenia sa môže mierne líšiť a pravdepodobne aj líši. Kľúčové črty a vlastnosti, na ktorých LG stavalo, však zostanú zachované aj vo finálnej verzii zariadenia.

Prvý pohľad na LG G6, ktorý sa nám naskytol pred niekoľkými dňami

Fotografie prototypu potvrdzujú avizované vlastnosti. Ide hlavne o veľmi tenké rámiky okolo displeja. Nehovoríme len o rámikoch bočných. Rozmerovou diétou prešla horná hrana a aj „brada“ zariadenia. Dobre je badateľný veľký displej, ktorý odráža pomer strán 18:9. Duálny fotoaparát je samozrejmosťou, rovnako tak kovová konštrukcia. Pri nej si môžeme všimnúť USB typ C port alebo perforáciu pre reproduktor.

Lacného plastu na zadnej strane by sme sa nedesili. Finálny model dostane kombináciu kovu a skla, ktorá je v tejto triede zariadení už povinnosťou. Pripomíname, že LG G6 bude predstavený 26. februára 2017 na podujatí MWC 2017 v Barcelone. Fotografie prototypu môžete vidieť nižšie.

ANKETA: LG G6 alebo Samsung Galaxy S8. Ktorá vlajková loď bude lepšia? HLASUJTE a rozhodnite!