Úvod LG LG G6 LG G6 bude odolný voči vode. Potvrdzuje to najnovšie VIDEO výrobcu

LG G6 bude odolný voči vode. Potvrdzuje to najnovšie VIDEO výrobcu

4

Páči sa nám, ako spoločnosť LG Mobile postupne potvrdzuje všetky doteraz známe neoficiálne informácie týkajúce sa nadchádzajúceho vlajkového modelu LG G6.

Pripomíname, že isté je použitie duálneho 13 Mpx fotoaparátu, čipsetu Snapdragon 821 a tajomstvom nie je ani 5,7-palcový QHD Full Vision displej s pomerom strán 18:9. Dokonca sme formou oficiálneho promo videa získali veľmi krátky pohľad na inovované používateľské prostredie UX 6.0.

Divízia LG Mobile s blížiacim sa dátumom predstavenia (26.2.2017) modelu LG G6 v informovaní nepoľavuje. Na video platforme YouTube najnovšie zverejnila video, ktoré ukazuje osobu plávajúcu v bazéne. Tú obkolesí silueta nadrozmerného displeja.

LG G6

Zaujímavé je, že pôvodný názov videa „G6: Vodeodolnosť“ len krátko po zverejnení nahradil názov „G6: Bazén“. Nech už je pomenovanie videa akékoľvek, na odolnosť voči vode odkazuje verne. Nevieme síce aký štandard IP krytia očakávaný smartfón obdrží, no minimálne mu nebude robiť problémy dážď alebo sprcha.

Pokiaľ by sme LG G6 skutočne mohli používať aj pod vodou, napríklad v spomínanom bazéne, počítať môžeme s maximálnym krytím IP68.

Video

 K TÉME: Vodeodolné smartfóny, tablety a hodinky. Čo presne vyjadruje IP odolnosť?