Úvod LG LG G6 Výrobca LG priblížil fotoaparát, ktorým bude vybavený vlajkový model G6

Výrobca LG priblížil fotoaparát, ktorým bude vybavený vlajkový model G6

2

Kórejská spoločnosť LG potvrdila, že vrcholový model G6 bude vybavený duálnym fotoaparátom tak, ako napríklad predchádzajúci model G5 alebo V20. 

Fotoaparát samozrejme prejde inováciami. Zadné foto duo bude mať rozlíšenie 13 Mpx a bude sa chváliť 125-stupňovým uhlom záberu. Predný snímač (rozlíšenie zatiaľ nepoznáme) príde so 100-stupňovým uhlom záberu.

Majitelia smartfónu LG G6 nebudú mať problém zhotoviť 360-stupňové panoramatické zábery, zo zachyteného obsahu budú môcť okamžite vytvoriť GIF animáciu a pribudne snímanie do štvorca. Pôjde o režim určený pre sociálnu sieť Instagram, kde budete môcť takúto fotografiu okamžite po zhotovení zdieľať.

LG

V používateľskom rozhraní pribudnú nové selfie filtre, no ešte viac nás zaujímajú režimy snímania. Manuálny režim bude pokročilejší a disponovať by mal profesionálnymi možnosťami nastavenia.

Výrobca samozrejme neprezradil všetky detaily a niektoré si nechal pre oficiálnu premiéru, ktorá príde už čoskoro. LG G6 bude predstavený už o šesť dní na podujatí MWC 2017 v španielskej Barcelone.

https://www.youtube.com/watch?v=a3wm_SCLtgo